Σήμερα και αύριο δοκιμές Διγκόζη για την ενδεκάδα – Προετοιμασία με προβλήματα για τον ΑΟΚ

 Σήμερα και αύριο δοκιμές Διγκόζη για την ενδεκάδα – Προετοιμασία με προβλήματα για τον ΑΟΚ

Ο ΑΟΚ προπονήθηκε χθες το πρωί στο Χαλκερό.  Η μαγνητική του Μελισσόπουλου… καθυστερεί. Ούτε το απόγευμα της Τρίτης, πέρασε, αφού… χάλασε το μηχάνημα.  Πάει μάλλον για Πέμπτη.  Περιμένει ειδοποίηση.  Το σίγουρο είναι ότι δεν θα παίξει στο ματς με τον Εορδαϊκό, την Κυριακή. Ο Μελισσόπουλος φυσικά δεν προπονείται και είναι και αυτός στην αναμονή.  Από εκεί και πέρα δε συμμετέχει στις προπονήσεις ο νεαρός στόπερ Δαμιανός Δελής, που πήρε άδεια λόγω ασθένειας για δυο μέρες. Ο ίδιος πάντως εξεδήλωσε την επιθυμία να αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας.  Ο Παππάς μπαίνει κανονικά σήμερα στις προπονήσεις και υπολογίζεται  ενώ ερωτηματικό για το αν θα είναι 100%  έτοιμος για το  ματς με τον Εορδαϊκό, ο Κασαπάκης.   Σήμερα Πέμπτη ο Διγκόζης θα κάνει δοκιμές, όσον αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται,  για το ματς που έρχεται με την ομάδα της Πτολεμαΐδας. Οι αλλαγές εκ των πραγμάτων, θα είναι στα πλάγια της επίθεσης, από τη στιγμή που ο Μελισσόπουλος δε μπορεί να αγωνιστεί.

*Οι σκόρερ της Γ` Εθνικής

Ο Μάρκο Παβίσεβιτς με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ομάδα του Παραλιμνίου, έφτασε στα 4 και είναι στην 3η θέση, στον πίνακα των σκόρερ.  Δυο παίκτες του Νέστου, ο Βαλαβανόπουλος και ο Παναγιωτόπουλος, έχουν από 3 γκολ. Ο Παναγιωτόπουλος αρχίζει και βρίσκει δίχτυα και αυτό είναι καλή είδηση για το Νέστο, αφού στις προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε ήταν πολύ καλός στο σκοράρισμα.  Στον ΑΟΚ, μετά τον Παβίσεβιτς, δεύτερος σκόρερ είναι ο Λίτσκας που έχει σκοράρει μέσα στην Πτολεμαϊδα και εντός έδρας με τη Δόξα Δράμας. Στην κορυφή δεν άλλαξε κάτι. Στην πρώτη θέση είναι ο Πόποβιτς του Απόλλωνα Καλαμαριάς που δεν πέτυχε γκολ, στην ήττα σοκ της ομάδας του, από τον Ορφέα Ξάνθης, εντός έδρας.  Ο Φώτης Δουμάνης που πέρσι αγωνίστηκε στον ΑΟΚ, έχει 4 γκολ με τη φανέλα της Δόξας Δράμας. Επίσης ένας πρώην παίκτης του ΑΟΚ, ο Σάκης Πινδώνης έχει σημειώσει 3 γκολ με τη Δόξα, ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου στο μεταξύ μας παιχνίδι, στο «Ανθή Καραγιάννη». Ο Κοσμίδης  που πέτυχε το γκολ της αγωνιστικής στο ματς του Παραλιμνίου με τον ΑΟΚ, έχει 2 γκολ ενώ και αυτός έχει περάσει από την Καβάλα.

Αναλυτικά.

7 γκολ: Πόποβιτς(Απόλλων Καλαμαριάς)

5 γκολ: Ιγκόρ(Δόξα Δράμας), Ν` Λουντούλου(Απόλλων Καλαμαριάς)

4 γκολ: Παβίσεβιτς(ΑΟΚ), Δουμάνης(Δόξα Δράμας)

3 γκολ: Παναγιωτόπουλος(Νέστος), Βαλαβανόπουλος(Νέστος), Ιβιτς(Εορδαϊκός), Κωτσιόπουλος(Νάουσα), Πινδώνης(Δόξα Δράμας), Στεφανίδης Ν(Λαγκαδάς)

Διαβάστε επίσης