Είναι μεγάλη η διαφορά …. ΑΡΗ !

 Είναι μεγάλη η διαφορά …. ΑΡΗ !

Η τελευταία έρευνα που έγινε απο την εταιρία Public Issue η οποία μέχρι και πρότινος ήταν η εταιρία με την οποία συνεργαζόταν η εφημερίδα ΑΥΓΗ δίνει προβάδισμα 24 μονάδων στην πρώτη Νέα Δημοκρατία απο τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σύμφωνα με την συγκεκριμένη δημοσκόπηση οχι απλά βουλιάζει αλλα καταρρέει.

Στην ίδια δημοσκόπηση όσο αφορά την δημοτικότητα των πολιτικών ο Κυριάκος είναι πρώτος και ο Αλέξης στην θέση Νο 6.

Ούτε πρώτη πεντάδα ο Τσίπρας.

Πολλοί υποστηρίζουν οτι η μεγάλη διαφορά της πρώτης Νέας Δημοκρατίας απο τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφώς επηρεασμένη και απο την διακοπή της συνεργασίας της εταιρίας με την εφημερίδα που εκφράζει την κυβέρνηση αφού οι 24 μονάδες διαφορά είναι κομματάκι υπερβολικές.

Ο κόσμος σίγουρα είναι απογοητευμένος απο την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ απο την οποία άλλα περίμενε και άλλα βλέπει αλλα όχι ρε παιδιά και 24 μονάδες διαφορά.

Δηλαδή αν ο Τσίπρας δεν μπορέσει να πάρει την μείωση του χρέους μέχρι τέλους του έτους που θα φτάσει αυτή η διαφορά ;

Πάντως ο Ντάϊσεμπλουμ δηλώνει οτι οι Ευρωπαίοι είναιδιαταθειμένοι να τηρήσουν την συμφωνία τον Μάϊο του 2015 και να βάλουν στο τραπέζι ,στο προσεχές Eurogroup τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους.

Κάτι είναι και αυτό.

Απο το 2018 του Σόϊμπλε είναι σαφέστατα καλύτερο το προσεχές Eurogroup του Ντάϊσεμπλουμ που στις δέκα δηλώσεις που κάνει η μια είναι υπερ μας.

Πάντως να ξέρετε οτι το Ντουμπάϊ πάντα μας περιμένει αφού σύμφωνα με την σχετική τηλεοπτική διαφήμιση είναι ένα ταξίδι που πρέπει οχι απλά να κάνεις αλλα να ζήσεις.

Βέβαια το Ντουμπάϊ που είναι ένας απο τους δημοφιλέστερους προορισμούς θα πρέπει να γίνει σε εποχή που θα μπορείς να κυκλοφορήσεις έξω αφού τους περισσότερους μήνες του χρόνου οι θερμοκρασίες στο εξωτικό Ντουμπάϊ χτυπάνε κόκκινο.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός μέχρι και την ερχόμενη εβδομάδα εδώ στην δική μας γειτονιά θα είναι προβλέψιμος και χωρίς φαινόμενα.

Λίγο κρύο , λίγο ήλιο , λίγο θάλασσα και το αγόρι της.

Σε γενικές γραμμές ο καιρός θα είναι καλός και είναι υπερβολικοί όσοι παραπονιούνται για την μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Νοέμβριο έχουμε ρε παιδιά οχι Μάρτιο.

Το στενό της οδού Κασσάνδρου απο την Δημοτική Βιβλιοθήκη και πάνω μετά τις 6 το απόγευμα τώρα τον χειμώνα βυθίζεται στην κυριολεξία στο σκοτάδι αφού ο φωτισμός είναι περιοροσμένος και βοηθάει όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους περαστικούς που θέλουν να κάνουν την ανάγκη τους υπαίθρια (ψιλά και χοντρά!).

Ο Δήμος Καβάλας καλά θα κάνει να ενισχύσει τον φωτισμό στο συγκεκριμένο στενό που όταν σουρουπώνει θυμίζει στενό του ΣΙΚΑΓΟ την εποχή της ποτοαπαγόρευης.

Είναι κρίμα ένα στενό τόσο κοντά στο κέντρο της πόλης να είναι τόσο σκοτεινό και να λειτουργεί συχνά , κυρίως λόγω του ελλιπούς φωτισμού  ως δημόσια τουαλέτα.

Αλλαγή σκηνικού όμως και στις εκλογές των ΗΠΑ με τον Τράμπ για πρώτη φορά να περνάει μπροστά έστω και οριακά απο την Χίλαρυ που φαίνεται να υποχωρεί μετά το άνοιγμα και πάλι της υπόθεσης με τα email που φαίνεται οτι στάλθηκαν απο το δικό της ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Ολα τα είχαμε ο Τράμπ πρόεδρος των ΗΠΑ μας έλειπε.

Λοιπόν αυτά και για σήμερα.

Είναι αλήθεια οτι το μούδιασμα του Οκτώβρη μας ακολουθεί και τις πρώτες ημέρες του Νοέμβρη που ευχόμαστε και θέλουμε να πιστεύουμε οτι θα είναι πιο παραγωγικός τις επόμενες εβδομάδες.

Σίγουρα υπάρχει ζόρι στον κόσμο και σίγουρα υπάρχει θέμα αλλα θα πρέπει να αντέξουμε και να πάμε παρακάτω γιατί μόνο παρακάτω είναι τα καλύτερα.

Να είστε καλά και να έχετε πάντα το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης