Σκάκι: 5 μετάλλια για τα παιδιά των συλλόγων της Καβάλας στο 35ο Πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα

 Σκάκι: 5 μετάλλια για τα παιδιά των συλλόγων της Καβάλας στο 35ο Πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα

Το νέο κυρίως αίμα των σκακιστών της Καβάλας πήρε μέρος στο 35ο Πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα που έγινε στην Λάρισα από 27-29 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης.

Ο απολογισμός αρκετά θετικός 1 χρυσό, 3 αργυρά και 1 χάλκινο για τα παιδιά των συλλόγων της Καβάλας. Χρυσό μετάλλιο στην Α’ Γυμνασίου στην κατηγορία των κοριτσιών και ταυτόχρονα αργυρό στην γενική κατηγορία από την Βίβιαν Κοντογιάννη με 7/9!

Αργυρό μετάλλιο στα κορίτσια των Λυκείων από την Γιολάντα Καλαμούκου με 5,5/9. Αργυρό μετάλλιο στα κορίτσια της Β’ Γυμνασίου κατέκτησε η Δέσποινα Τζίμα με 5/9. Και τέλος χάλκινο μετάλλιο στην γενική κατάταξη της Β’ Δημοτικού από τον Νικόλα Κατσούλη με 7/9 που μετά την περσινή 4η θέση κατάφερε να είναι φέτος στα μετάλλια με πολλές ελπίδες για μεγάλες μελλοντικές επιτυχίες.

Καλές εμφανίσεις με πλασαρίσματα στην πρώτη δεκάδα είχαμε και από τους Χρήστο Τσαρσιταλίδη 7ος στα Λύκεια με 6/9, Αργύρη Σωτηρόπουλο 9ος στην Γ’ Δημοτικού με 6,5/9 και Αναστάσιο Θεοδωρίδη 10ος στα Νήπια με 5/9. Συγχαρητήρια και στα 28 παιδιά της Καβάλας που πήραν μέρος για τον αγώνα τους αλλά και στα 700 παιδιά από όλη την Ελλάδα που αγωνίστηκαν.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης