• 9 Μαΐου 2024,

Σκηνές MAD MAX στην εφορία Κοζάνης – Βγήκανε ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ !

 Σκηνές MAD MAX στην εφορία Κοζάνης  –  Βγήκανε ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ !

Τα όσα εξελίχτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην εφορία ΚΟΖΑΝΗΣ με τον παλαβιάρη που μπούκαρε στην υπηρεσία με ένα τσεκούρι και άρχισε να σκορπά τον τρόμο θυμίσανε  σκηνές ταινίας MAD MAX.

Ο απολογισμός της επίθεσης ήταν να στείλει σε σοβαρή μάλιστα κατάσταση τέσσερις  υπαλλήλους στο Νοσοκομείο.

Tα χτυπήματα του ήταν τυφλά , δολοφονικά  και στα καλά καθούμενα  έστειλε τέσσερις ανθρώπους στην εντατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης της επίθεσης δεν είχε καμμία φορολογική εκκρεμότητα και τα κίνητρα της επίθεσης του παραμένουν μέχρι τώρα άγνωστα.

Το γεγονός ότι και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές με άλλου τύπου βίαιες επιθέσεις οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος έχει ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα πολύ σοβαρά.

Είναι απορίας άξιο πως ένας τέτοιος άνθρωπος κυκλοφορούσε ελεύθερος μεταξύ μας και το χειρότερο είναι ότι τέτοιοι τσεκουράδες κυκλοφορούν και άλλοι ανενόχλητοι και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία για να μας κάνουν επίδειξη της παράνοιας τους.

Όταν ο άλλος έχει δώσει τα δείγματα γραφής ότι είναι παλαβιάρης τον κλείνεις μέσα και δεν περιμένεις απλά να κάνει την επόμενη παλαβομάρα του.

Ο 45χρονος στην Κοζάνη στο παρελθόν είχε σπάσει κάτι ATM είχε ξηλώσει κάτι παρκόμετρα και φαινόταν ότι ο άνθρωπος δεν πήγαινε καλά.

Και όμως δεν βρέθηκε ένας να ασχοληθεί σοβαρά με την κατάσταση του και να τον στείλει σε έναν ψυχίατρο για να εκτιμήσει την κατάσταση του.

Αυτό που έγινε με την παρουσιάστρια που πέταξε ένα ποτήρι νερό στον Χαρδαλιά έπρεπε να γίνει και με το 45χρονο.

Έπρεπε με εντολή εισαγγελέα να τον έχει δει κάποιος ψυχίατρος.

Είναι σίγουρο ότι σε αυτή την περίπτωση θα γλυτώναμε τα χειρότερα αφού θα τον κρατούσανε για νοσηλεία και δεν θα τον αμολάγανε.

Mε το σταγονόμετρο περνάνε πλέον οι Βούλγαροι τουρίστες από τα σύνορα του Προμαχώνα.

Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις τα τεστ που έχουν στα χέρια τους δεν αναγνωρίζονται από τις ελληνικές αρχές που τους βάζουν και κάνουν καινούργια αφού αυτά που έχουν δεν ανήκουν στα πιστοποιημένα εργαστήρια της γειτονικής χώρας.

Από σήμερα Δευτέρα η εικόνα στις τουριστικές περιοχές του Νομού μας θα είναι ακόμα πιο δύσκολη αφού και αυτοί οι τελευταίοι που τα νέα μέτρα τους βρήκανε στην χώρα μας αναχωρήσανε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Καλημέρα και

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης