• 6 Μαΐου 2024,

Σκόραραν Γαβριηλίδης και Λίτσκας στο πρωτάθλημα της Football League

 Σκόραραν Γαβριηλίδης και Λίτσκας στο πρωτάθλημα της Football League

Δυο πρώην παίκτες του ΑΟΚ σκόραραν την Κυριακή που μας πέρασε στο πρωτάθλημα της Football League με τις ομάδες που αγωνίζονται.

Μάλιστα το γκολ του Γιώργου Λίτσκα με τη φανέλα της Δόξας Δράμας αποδείχθηκε χρυσό αφού η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Καλλιθέας  με 1-0.  Ο Βασίλης Γαβριηλίδης πέτυχε το γκολ του Παναιγιαλείου στο 59` απέναντι στον Αιγινιακό που ισοφάρισε στο 92` με τον Παπαδόπουλο.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αιγινιακού για 90 λεπτά ο πρώην μέσος του Νέστου Χρυσούπολης,  Λάζαρος Γκατζολάρι.     Ακόμη στο ματς της Δόξας Δράμας στην Καλλιθέα έπαιξε βασικός ο πρώην παίκτης του Παγγαίου και του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος Κώστας Μαρκόπουλος.  Εκτός αποστολής στους Δραμινούς ήταν ο Παύλος Σταματόπουλος.

Ο Μάνος Αποστολίδης κράτησε ανέπαφη την εστία του στο 0-0 των Τρικάλων με τον ΟΦΗ ενώ ο Χρήστος Μπάτζιος ήταν βασικός στην ήττα του Εργοτέλη από τον Αρη με 3-2 στην Κρήτη.  Ο πρώην παίκτης του ΑΟΚ(στο νομό μας έπαιξε σε Βρασίδα και Ορφέα) Αργύρης Μπαρέτας ξεκίνησε βασικός με τη Σπάρτη αλλά έγινε αλλαγή στο 73` από τον Φουρτάδο στην ήττα από την ΑΕ Καραϊσκάκης με 2-1.

Τρεις πρώην παίκτες του ΑΟΚ, αγωνίστηκαν με τον Αρη στο 3-2 μέσα στην έδρα του Εργοτέλη. Συγκεκριμένα ο στόπερ Δεληζήσης για 90 λεπτά, ο αριστερός πλάγιος αμυντικός Βαλεριάνος επίσης για 90 λεπτά ενώ σαν αλλαγή χρησιμοποιήθηκε ο Καπνίδης από το 73` και μετά στη θέση του Πασά.

Πέτυχε γκολ ο Πτηνόπουλος με τον Ηρακλή στο 2-1 με τη Νάουσα

Ο Μηνάς Πτηνόπουλος πέτυχε το πρώτο γκολ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στη δύσκολη νίκη με 2-1 μέσα στη Νάουσα για το Β` όμιλο της Γ` Εθνικής. Ο πρώην παίκτης του ΑΟΚ(στο νομό μας έπαιξε σε Κρηνίδες και Ηρακλή Καβάλας) , αγωνίστηκε για 90 λεπτά ενώ με τον Ηρακλή έπαιξαν ακόμη ο Ρεβυθόπουλος, ο Κυριακίδης και σαν αλλαγή ο Κρυστάλλης. Επίσης ο Παπαδόπουλος που η καταγωγή του είναι από το Ορφάνι.

*Σκόραρε και ο Σάββας Τουμανίδης

Ο Σάββας Τουμανίδης με τη φανέλα του Μακεδονικού πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του στο 2-0 επί του Λαγκαδά.  Βασικοί με το Μακεδονικό Κανούλας και Διαμαντίδης ενώ με τον Λαγκαδά ο Μπάρμπας.  Γκολ και ο Καρλόπουλος στο 2-0 του Αρη Παλαιοχωρίου μέσα στην έδρα του Καμπανιακού, όπου έπαιξε βασικός και ο πρώην στόπερ του Βυζαντίου Αποστόλου.

Διαβάστε επίσης