• 20 Απριλίου 2024,

Σκόρερ Γ` Εθνική: Έχασε την πρωτιά ο Βαλαβανόπουλος λόγω… τροχαίου

 Σκόρερ Γ` Εθνική: Έχασε την πρωτιά ο Βαλαβανόπουλος λόγω… τροχαίου

Ο Νίκος Βαλαβανόπουλος λόγω του τροχαίου δεν αγωνίστηκε στα δυο τελευταία ματς του ΑΟΚ με Νέστο και Μ. Α Καρπερής, οπότε είχε την ευκαιρία ο Γαϊδαρτζής με δυο παιχνίδια παραπάνω που αγωνίστηκε να τον ξεπεράσει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στον 1ο όμιλο της Γ` Εθνικής.    Ο Χιντ Ιμέρ του Ορφέα Ξάνθης πέρασε στην 3η θέση ενώ ένα γκολ λιγότερο έχει ο Φώτης Δουμάνης του Αετού Ορφανού.

Ο Κρολ που σκόραρε στην Ελπίδα Σκουτάρεως είναι με 7 γκολ ο πρώτος σκόρερ του Νέστου ενώ είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα.   Στον ΑΟΚ μετά τον Βαλαβανόπουλο δεύτερος σκόρερ είναι ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος με 6 γκολ(σκόραρε με φάουλ κόντρα στην Καρπερή) ενώ στον Αετό μετά τον Δουμάνη ακολουθεί ο Δούμπλατζης επίσης με 6 γκολ.  Στα 5 γκολ είναι ο Τσαμπέγια του Αετού.

Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ στον 1ο όμιλο, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

16 τέρματα: Γαϊδαρτζής (Απόλλων Παραλιμνίου)

14 τέρματα: Βαλαβανόπουλος (Α.Ο. Καβάλα)

10 τέρματα: Χιντ Ιμερ (Ορφέας Ξάνθης)

8 τέρματα: Δουμάνης  (Αετός Ορφανού)

7 τέρματα: Τάντιτς (Απόλλων Παραλιμνίου), Κρολ (Νέστος Χρυσούπολης)

6 τέρματα: Σιχλιμοίρης (Δόξα Προσκυνητών), Δούμπλατζης (Αετός Ορφανού), Μπερούκας (Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου), Γρ. Παπαδόπουλος (Καβάλα)

5 τέρματα: Βάσκος (Δόξα Προσκυνητών), Εμρέ (ΑΕ Διδυμοτείχου),  Ναλμπάντης (Απόλλων Παραλιμνίου), Γ. Τσαμπέγια (Αετός Ορφανού), Ζιγκερίδης (Ελπίδα Σκουτάρεως),  Πασχαλάκης (Ορφέας Ξάνθης), Γκόγκας (Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής/ Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου),

4 τέρματα: Χαριτίδης, Κοτόπουλος (Άρης Άβατου), Μουτεσίδης (Απόλλων Παραλιμνίου), Κεχαγιάς (Ελπίδα Σκουτάρεως),Ελέζι (Αετός Ορφανού)

3 τέρματα:   Μαυράκης (Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου), Σαρηγιαννίδης (Άρης Άβατου), Παναγιωτίδης, Γεράκης, Παπαβασιλείου (Ελπίδα Σκουτάρεως), Ν. Στεφανίδης (Ελπίδα Σκουτάρεως/ Λαγκαδάς), Κοβάτσης (Νέστος Χρυσούπολης), Κουτζαβασίλης (Απόλλων Παραλιμνίου)

Επιστροφές μετράει ο Ανυφαντάκης
Ο Κώστας Ανυφαντάκης θα έχει αρκετές επιστροφές για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ορφέα Ξάνθης. Συγκεκριμένα εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής ο Ψάλτης ενώ επιστρέφουν και οι Βαλαβανόπουλος, Ηλιάδης.
Αντίθετα δεν θα παίξει ο Σέχου που είναι τιμωρημένος με 3 αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης