• 26 Απριλίου 2024,

Το πλοίο θα σαλπάρει το βραδάκι !

 Το πλοίο θα σαλπάρει το βραδάκι !

Μύκονος και Σαντορίνη σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι που λέει και το τραγούδι του Βαγγέλη Γερμανούκρουαζιέραπου είναι απο τα πιο αντιπροσωπευτικά τραγούδια του συγκεκριμένου καλλιτέχνη ο οποίος έχει γράψει τα περισσότερα τραγούδια του για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Και να ξέρετε οτι ο καλοκαιρινός έρωτας πάει πακέτο με μια φέτα καρπούζι σαν αυτή που κρατά το κορίτσι της σημερινής μας φώτο που μας τρέχει μερικές εβδομάδες παρακάτω.

Είμαστε αγαπητοί μου αναγνώστες έτοιμοι να ζήσουμε άλλο ένα καλοκαίρι με μια φέτα καρπούζι στο χέρι.

Βέβαια σε μια εποχή που τα περισσοτερα καρπούζια είναι ΜΑΠΑ θα πρέπει να μάθετε επιτέλους και εσείς που δεν γνωρίζετε να διαλέγετε τα σωστά καρπούζια γιατί υπάρχουν πολλά μυστικά για να ξέχωρίζει ο καταναλώτής το γλυκό καρπούζι απο το μάπα το καρπούζι.

Ο πιο δημοφιλής τα σκαμπιλάκια στα πλαϊνά του φρούτου για να αφουγκραστείς τον ήχο ο οποίος αν είναι βαθύς και βαρύς  το καρπούζι είναι έτοιμο για άνοιγμα.

Αν ο ήχος είναι ξερός και σκληρός θέλει ακόμα μερικές μέρες για να ωριμάσει.

 

Χτύηπησεγια άλλη μια φορά ο Σουλτάνος Ερντογάν ο οποίος απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έγινε για την παραγωγή όπλων απο την χώρα του οτιέχουμε κακούς γείτονες”.

Καταλαβαίνετε οτι ο Ερντογάν συνεχίζει να τραβάει το σχοινί το οποίο σε καμμία περίπτωση δεν θέλουμε να σπάσει αλλά ο τύπος φαίνεται οτι δεν παίρνει εύκολα χαμπάρι.

Είναι αλήθεια και το έχουμε γράψει απο καιρό οτι ο Ερντογάν φεύγοντας απο την πρόεδρία της Τουρκίας θα κάνει μεγάλο θόρυβο και θα προκαλέσει μεγάλες εξελίξεις στην γείτονα Τουρκία απο τις οποίες εύχομαι η δική μας χώρα να παραμείνει ανεπηρέαστη.

Ο Ερντογάν δεν θα αφήσει εύκολα την εξουσία στην και θα κάνει τα πάντα για να διατηρηθεί σε αυτήν.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του υφυπουργού αθλητισμού κ.Βασιλειάδη η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει το πρωτάθλημα να ξεκινήσει και πάλι αν δεν υπάρχουν δεσμεύσεις ενώ παράλληλα προανήγγειλε και νέα σκληρά μέτρα σύμφωνα με τα οποία ομάδα που προκαλεί δύο φορές σε επεισόδια θα υποβιβάζεται.

Αυτό είναι το πιο σωστό μέτρο αλλά φοβάμαι οτι αν θα τηρηθεί οι μισές ομάδες του πρωταθλήματος και κυρίως οι θεωρητικά μεγάλες της Αθήνας θα αποχαιρετήσουν σχετικά εύκολα την Super League.

Καταλαβαίνετε οτι είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κουμάντο τον χούλιγκαν με τον καμμένο τον εγκέφαλο που δεν ακούει και δεν βλέπει και πηγαίνει στο γήπεδο μόνο για να βρίσει να σπάσει και να χαλάσει.

Η κυβένρηση με αυτό το μέτρο του υποβιβασμού θέλει να υποχρεώσει τις διοικήσεις των ομάδων να βρούνε και να απομονώσουν όλα αυτά τα άτομα απο την συμπεριφορά των οποίων θα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των ομάδων τους.

Για τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ νομίζω οτι οι ποινές θα είναι πιο ήπιες σε σχέση με αυτά που ακούγονται και είναι σχεδόν βέβαιο οτι δεν πρόκειται ο ΠΑΟΚ να υποβιβαστεί.

Μπορεί να χάσει βαθμούς και πρωτάθλημα αλλά δεν θα χάσει την κατηγορία.

Τα πιο σκληρά μέτρα που θα αποφασιστούν θα ισχύουν απο εδώ και μετά.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο έλληνες στρατιωτικοί θα είναι κρατούμενοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Ανδριανούπολη σίγουρα μέχρι και τέλη Μαρτίου.

Μακάρι να είναι μέχρι τέλη Μαρτίου και να μην φτάσουμε στα τέλη Ιουλίου και να μην  έχει αλλάξει κάτι.

Πάντως μέχρι την ημέρα της απελευθέρωσης των ελλήνων στρατιωτικών στην Ανδριανούπολη δεν πατάει ελληνικό πόδι.

Όλες οι εκδρομές έχουν σταματήσει και  δεν υπάρχει έλληνας που σκέφτεται αυτή την περίοδο την Ανδριανούπολη.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός από  δύσκολοι και ύπουλοι είναι και ύποπτοι.

Σίγουρα θα πάμε καλύτερα και σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που έρχονται.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης