Σοκ στο 93` για τον ΑΟΚ που έχασε 1-0 στον Θεσπρωτό

 Σοκ στο 93` για τον ΑΟΚ που έχασε 1-0 στον Θεσπρωτό

  Ο ΑΟΚ έχασε στις καθυστερήσεις με 1-0 στην Ηγουμενίτσα από τον Θεσπρωτό σ` ένα ματς με λίγες φάσεις που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο Κολλάς αποδείχθηκε ο χρυσός σκόρερ του Θεσπρωτού αφού βέβαια και πριν ήταν ο πιο επικίνδυνος επιθετικός των γηπεδούχων. Ο ΑΟΚ δεν είχε μεγάλη πίεση στο παιχνίδι όμως και πάλι δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία.  Ειδικά στο β` μέρος στο επιθετικό κομμάτι ο ΑΟΚ, ήταν λίγος.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Πέτρο Ορφανίδη  στη βασική ενδεκάδα. Στο κέντρο επίσης ο Κέρθι και ο Θωμαϊδης. Στην επίθεση δεν άλλαξε κάτι, η τριάδα ήταν Μαρκόπουλος, Σκαθαρούδης, Β. Παπαδόπουλος. Το ίδιο και στην άμυνα όπου τερματοφύλακας ο Δήμιζας, δεξιά ο Καζαντζίδης, αριστερά ο Μαϊδανός και δυο στόπερ ο Παπαστεριανός με τον Στίκα.  Ο Θεσπρωτός παρατάχθηκε με βασικού απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδας Ντάλα Κόστα.

Κλειστό και δυνατό παιχνίδι στο Α` μέρος με λίγες καλές φάσεις μπροστά στις εστίες. Ο Θεσπρωτός λίγο παραπάνω  είχε την κατοχή της μπάλας ειδικά στα πρώτα λεπτά. Μετά το ματς ισορρόπησε.

Στο β` μέρος η πρώτη κίνηση από τον πάγκο ήταν του Παύλου Δερμιτζάκη που έβαλε τον Λ. Ορφανίδη πλάγια δεξιά στην επίθεση στη θέση του Σκαθαρούδη.  Επίσης ο προπονητής του ΑΟΚ άλλαξε και τον Π. Ορφανίδη βάζοντας στο παιχνίδι τον Οκάν. Ο σχηματισμός παρέμεινε ο ίδιος, άλλαξαν τα πρόσωπα.  Στο τελευταίο 15λεπτο με την είσοδο του Μελισσόπουλου αντί του Θωμαϊδη  ο ΑΟΚ πήγε σ` ένα πιο επιθετικό σχήμα.  Στο τέλος όμως του αγώνα ο Θεσπρωτός πέτυχε το χρυσό γκολ ενώ φαινόταν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

9` διπλή ευκαιρία για τον Θεσπρωτό με τον Κολλά  να μην μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα από πολύ κοντά.

12` απειλεί ο ΑΟΚ με κεφαλιά του Παπαστεριανού.

29` κίτρινη ο Πέτρος Ορφανίδης

34` κίτρινη ο Βαγγέλης Κέρθι

35`σουτ του Μπίκα λίγο άουτ

37` ο Β. Παπαδόπουλος προσπαθεί με έξυπνο σουτ να αιφνιδιάσει τον Κινάλη που δύσκολα βγάζει τη μπάλα κόρνερ.

62` σουτ του Κολλά λίγο άουτ

75` κίτρινη κάρτα στον Ραμίρεζ

81` κίτρινη κάρτα ο Κοντοές

Στο 93` ο Κολλάς το 1-0 με ψύχραιμο πλασέ μετά από πάσα του Δημητρούλα  και μεγάλη λύτρωση για τον Θεσπρωτό

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Θεσπρωτός: Κινάλης, Ζούρκος, Κολλάς, Σερβιλάκης, Καρβούνης, Κοντοές, Βουκομάνοβιτς 68` Καζβιρόπουλος , Κωνσταντακόπουλος, Μπίκας 81` Δημητρούλας , Ευθυμίου 78` Κωνσταντίνου , Ραμίρεζ.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Στίκας, Παπαστεριανός, Κέρθι, Θωμαϊδης 76` Μελισσόπουλος , Π. Ορφανίδης, Β 66 ` Οκάν . Παπαδόπουλος, Σκαθαρούδης 59` Λ. Ορφανίδης , Μαρκόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης