• 17 Μαΐου 2024,

Σωτήρης Δεληκάρης στους 93,7: « Μας δίνει κουράγιο η συμπαράσταση του κόσμου της Καβάλας»

 Σωτήρης Δεληκάρης στους 93,7: « Μας δίνει κουράγιο η συμπαράσταση του κόσμου της Καβάλας»

Στον ΑΟΚ η ικανοποίηση είναι μεγάλη από τη συμπαράσταση των επαγγελματιών αλλά και των απλών φιλάθλων  της πόλης, στα εισιτήρια διαρκείας αλλά και στις χορηγίες προς την ομάδα.

Αυτό επισήμανε σε δηλώσεις του χθες το πρωί στους 93,7 ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Σωτήρης Δεληκάρης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: « Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Καβαλιώτες φιλάθλους και τους επιχειρηματίες  για τη μεγάλη ανταπόκριση στα διαρκείας.

Αυτό που γίνεται είναι πρωτοφανές. Είμαστε όλοι συγκινημένοι. Δεν έχει ξαναγίνει. Αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε και να πάμε τον ΑΟΚ και το καραβάκι εκεί που είναι η θέση του. Είμαστε καθημερινά στην αγορά και αυτό που εισπράττουμε είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μας.  Μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε.

Τους θέλουμε όλους κάθε Κυριακή να είναι στο γήπεδο. Να είναι δίπλα μας.  Επίσης τους καλούμε όλους τη Δευτέρα στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας αλλά και όλων των τμημάτων του ΑΟΚ στο “Vranas Resort”.  Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα και η στήριξη που υπάρχει φέτος είναι πρωτοφανές γεγονός.

Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατό να ξεφύγει η ομάδα από τη Γ` Εθνική. Σαν διοικούσα θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας αλλά το κυριότερο να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, κάθε Κυριακή να είναι δίπλα μας. Δεν είναι τόσο το οικονομικό, θέλουμε να κάνουμε το «Ανθή Καραγιάννη» έδρα.

Ο Σωτήρης Δεληκάρης αναφέρθηκε και στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας: « Μετά την απόκτηση του Κονταξή είμαστε πολύ κοντά στον Μπαρέτα. Επίσης πάμε για έναν στόπερ».

Αναμένεται αντίδραση του ΑΟΚ για το Βόλει της Ελευθερούπολης

Επίσημα ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί ο ΑΟΚ αλλά είναι σίγουρο ότι θα περάσει στην αντεπίθεση όσον αφορά τα τμήματα Βόλει που είχε στην Ελυθερούπολη και τώρα έγιναν… ΓΣΕ εκτός από 5-6 νεαρές αθλήτριες που παρέμειναν και προπονούνται με τον Δημήτρη Σιώκη.  Ο ΑΟΚ μάλιστα ετοιμάζει σκληρή ανακοίνωση για το τι έγινε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δεν αποκλείουμε να κάνει δηλώσεις και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αντώνης Αντωνίου που τις προηγούμενες μέρες είχε επαφές στην Ελευθερούπολη με τους γονείς των παιδιών αλλά και παράγοντες του ΓΣΕ. Προς το παρόν ο ΑΟΚ ζήτησε ώρες από το Δήμο Παγγαίου στο κλειστό της Ελευθερούπολης, προκειμένου να συνεχιστεί το αγωνιστικό τμήμα.

Με χρώμα  ΑΟΚ το ψηφοδέλτιο του Μάκη Παπαδόπουλου

Ο Μάκης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τα 50 πρώτα ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού του για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.  Μέσα σε αυτά δεν λείπει ο ΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής και Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Σωτήρης Δεληκάρης  είναι στο πλευρό του Μάκη Παπαδόπουλος όπως και ο  γυμναστής της ομάδας τα τελευταία χρόνια Γιώργος Γουνελάς.  Στους υποψηφίους και ο γνωστός φίλαθλος του ΑΟΚ Μάρκος Γκόγκος αλλά και το πρώην μέλος του Δ. Σ του Ερασιτέχνη Κώστας Νάνος.

Ακόμη στο ψηφοδέλτιο του Μάκη Παπαδόπουλου συμμετέχει και ο Γιάννης Μούτλιας που διετέλεσε πρόεδρος του Αστέρα Καβάλας και η διαιτολόγος- διατροφολόγος  Ντέπυ Μαυρίδου που πρόσφατα ανακοινώθηκε ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Βύρωνα Καβάλας.

Θετικός ο Δερμιτζάκης για την απόκτηση του Μπαρέτα

Ο Παύλος Δερμιτζάκης φαίνεται να είναι θετικός για την απόκτηση του Αργύρη Μπαρέτα που αυτές τις μέρες προπονείται με τον ΑΟΚ.  Ο Μπαρέτας αγωνίστηκε και τη σεζόν 2014-2015 στον ΑΟΚ μετά το Γενάρη με προπονητή τον Κώστα Ανυφαντάκη. Είχε τότε 16 συμμετοχές.  Είναι πλάγιος επιθετικός.   Στα υπόλοιπα μεταγραφικά με την απόκτηση ενός στόπερ θα κλείσει το ρόστερ. Αυτός θα είναι ο Σούλης η κάποιος άλλος.

 

Διαβάστε επίσης