• 29 Μαρτίου 2024,

Σωτήρης Δεληκάρης: « Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου για να κάνουμε καλύτερη ομάδα»

 Σωτήρης Δεληκάρης: «  Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου για να κάνουμε καλύτερη ομάδα»

Δηλώσεις στους 93,7 έκανε ο Σωτήρης Δεληκάρης όσον αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και την ανταπόκριση μέχρι τώρα του κόσμου.    Ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου στην προσπάθεια για τη δημιουργία μιας νέας ομάδας.

Είπε αναλυτικά: « Τα διαρκείας ακόμη δεν έχουν πάρει μπρος. Δεν υπάρχει η ανάλογη ζήτηση.  Κάνω έκκληση τον κόσμο να μας βοηθήσει. Είναι σημαντικό για μας αφού υπάρχουν οι μεταγραφές αλλά και η προετοιμασία στη μέση.  Όσο πιο κοντά έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει, τόσο καλύτερη ομάδα θα κάνουμε αγωνιστικά.

Θέλω να πω ότι οι επιχειρήσεις ανταποκρίνονται σε καλό βαθμό. Είμαστε ευχαριστημένοι σε αυτό τον τομέα.  Τα διαρκείας είναι φτηνά. Ούτε τοπικές ομάδες δεν έχουν τέτοιες τιμές. Κάναμε ότι είναι δυνατό.

Δεν υπάρχουν επενδυτές, ο Ερασιτέχνης είναι ο ΑΟΚ, είναι η μαμά.  Θέλουμε τη στήριξη όλου του κόσμου για να μην έχουμε γκρίνιες.  Θέλουμε ο κόσμος να μας κρίνει στο τέλος. Το αποτέλεσμα θα φανεί στο τέλος.   Από τώρα δε μπορούν να βγαίνουν και να λένε, ότι δεν πήραμε στις μεταγραφές τον έναν η τον άλλον.

Πόσα χρόνια είχε να πάει η ομάδα για προετοιμασία εκτός Καβάλας; Τα πάντα προσπαθούμε να κάνουμε.   Πήραμε ταλέντα του νομού μας που έχουν διάθεση να παίξουν μπάλα.  Επίσης θα γίνουν και άλλες μεταγραφές. Απλά θέλουμε να μας στηρίξει ο κόσμος, έστω με το πενηντάρικο που είναι το φτηνό εισιτήριο διαρκείας».

Διαβάστε επίσης