Ποιό επιτόκιο και ποιές αγορές ;

 Ποιό επιτόκιο και ποιές αγορές ;

Ποιός να ασχοληθεί με τα επιτόκια και τις εξόδους στις αγορές όταν υπάρχουν κορίτσια σαν αυτό της σημερινής μας φώτο που κάνουν σχεδόν καθημερινές εξόδους στις παραλίες ;

Είναι αυτό που έχουμε πεί και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση :

ΑΓΑΛΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ!

Πάντα είχα την απορία πως την βγάζουν απο άποψη διατροφής κορίτσια σαν αυτό το οποίο όπως έχετε και εσείς διαπιστώσει είναι στην κυριολεξία ΦΕΤΕΣ !

Για πρωϊνό θα πρέπει να χτυπάει ένα διωράκι αερόμπικ, για απογευματινό κανά μισάωρο βαράκια και το βράδυ κλείνει με χαλαρό running.

Πως αλλιώς να χτίσεις ένα τέτοιο κορμί.

Δεν θυμάστε τον Βασάλο του SURVIVOR που κάποια στιγμή είπε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής οτι γλυκό τρώει μία με δύο φορές τον χρόνο.

Τέλος έχει σίγουρα μεγαλύτερο ενδιαφέρον η έξοδος αυτών των κοριτσιών στις παραλίες παρά η έξοδος τις Ελλάδας στις αγορές των ομολόγων που έγινε με υψηλό σχετικά επιτόκιο αλλά αυτό δεν μας πτοεί και αντίθετα μας πεισμώνει να επαναλάβουμε το συγκεκριμένο εγχείρημα και μάλιστα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Είναι θέμα ψυχολογίας λέει και ο Τσακαλώτος και ο Τσίπρας που βιάζονται να βάλουν την χώρα σε τροχιά ανάπτυξης και την κυβέρνηση  σε τροχιά ρεφαρίσματος αφού μετά απο τόσα μέτρα θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ξεκινήσει αυτή η κυβέρνηση να ρεφάρει αλλιώς θα πάει χαμένη στις επόμενες εκλογές.

Ήδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης που απο χθες ξεκίνησε μια μεγάλη περιοδεία στην περιοχή μας κάνει πρόβα το κουστούμι του Μαξίμου αφού είναι ο εν δυνάμει πρωθυπουργός.
Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καβάλα ξεκίνησε πρωί – πρωί απο την Ιχθυόσκαλα όπου μεταξύ σαρδέλας και μουρμούρας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέπτυξε το πρόγραμμα του για την αλιεία όταν θα η Νέα Δημοκρατία γίνει κυβέρνηση.

Μάλιστα η συνάντηση του με τους ψαράδες και τους εμπόρους της Ιχθυόσκαλας έγινε σε απευθείας μετάδοση απο την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός θα είναι δροσερός τα επόμενα 24ωρα και δεν αποκλείεται να υπάρχει και ένα μπέρδεμα προς το τέλος της εβδομάδας που θα εκδηλωθεί με ασθενείς βροχούλες.

Πάντως οι θερμοκρασίες πέφτουν και γίνονται πολύ λογικές για την εποχή και τον μήνα που διανύουμε.

Φέτος το καλοκαίρι είναι πολύ της μόδας τα disco party που διοργανώνουν οι νοσταλγοί της δεκαετίας του 80 φέρνοντας στο μυαλό μας εικόνες απο τα καλοκαίρια εκείνης της δεκαετίας όπου σίγουρα και η διασκέδαση ήταν πολύ καλύτερη και ποιοτικότερη.

Βέβαια το γεγονός οτι υπάρχει μια τάση να γυρνάμε πίσω στο παρελθόν σημαίνει οτι δεν είναι καλό το παρών και για αυτό και κοιτάμε πίσω.

Οταν δεν μας ικανοποιεί το σήμερα το μυαλό γυρνάει στο χθες και προσπαθεί να παραμυθιαστεί και να ξεχαστεί.

Το επόμενο πάρτυ θα γίνει στον ΜΠΑΤΗ και έχει να κάνει με τους τελειόφοιτους του 1986 και να είστε σίγουροι οτι ακολουθούν και άλλα.

Απο τον επόμενο μήνα επιστρέφει και το χαράτσι του ΕΝΦΙΑ για όσους το ξεχάσανε.

Και όμως ο ΕΝΦΙΑ είναι εδώ.

Μπορεί να ξεχαστήκαμε λίγο το καλοκαιράκι αλλά απο Σεπτέμβρη αρχίζουν και πάλι να βαράνε οι δόσεις του χειρότερου φόρου που έφερε η κρίση και έχει το όνομα του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Δεν θυμάμαι τι έγινε πέρσυ αλλά φέτος ο συγκεκριμένος φόρος όπως όλα δείχνουν θα πληρωθεί σε 5 δόσεις.

Τα μεταξωτά και να φυσάει στα εργοστάσια και στα σκουπίδια πλάι.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον μήνα Αύγουστο που είναι ο μήνας που θα παίξουμε τα ρέστα μας στο φετεινό καλοκαίρι.

Κάθε καλοκαίρι τον Αύγουστο η χώρα πάει διακοπές.

Αυτές τις μέρες που έρχονται είναι και το μεγάλο πάρτυ του NAMMOS με Αντώνη Ρέμο και Eroς Ramazotti.

Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει για άλλη μια φορά στο νησί των ανέμων.

Θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα.

Χιλιάδες ευρώ θα ξοδευτούν κυρίως απο Άραβες που έρχονται κάθε καλοκαίρι στο νησί μόνο και μόνο για το πάρτυ αυτό.

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Όλα θα πάνε καλά στο τέλος και είμαστε αισιόδοξοι οτι τελικά για αυτή την χώρα θα ξεκινήσουν οι κατηφόρες.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης