Σωτήρης Γεωργούντζος στο Ena Channel : Ομάδα διαμάντι ο ΑΟΚ, να τη στηρίξει ο κόσμος!

 Σωτήρης Γεωργούντζος στο Ena Channel : Ομάδα διαμάντι ο ΑΟΚ, να τη στηρίξει ο κόσμος!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΑΟΚ ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος το βράδυ της Κυριακής σε τηλεοπτική αθλητική εκπομπή στο Ena Channel.

Αναλυτικά είπε για τον ΑΟΚ:

«Η Καβάλα πήρε δίκαια τη νίκη. Πρέπει ο κόσμος της Καβάλας να καταλάβει ότι πρέπει να είναι Καβάλα. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί δεν έχει κόσμο το γήπεδο. Πρέπει ο κόσμος να βοηθήσει. Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει φτιάξει μια καταπληκτική ομάδα με νέα παιδιά που δεν παίρνουν πολλά λεφτά, αυτό πρέπει να το αγκαλιάσει όλος ο κόσμος της περιοχής.

Είναι κάτι το καταπληκτικό. Η Καβάλα είναι η τελευταία καθαρή ομάδα στο ποδόσφαιρο της Καβάλας. Αν μια είναι καθαρή, αυτή είναι η Καβάλα. Μου κάνει πάρα πολύ ωραία εντύπωση. Σήμερα έριξε την Καλαμάτα κατηγορία και δεν ακούστηκε κιχ.

Το γήπεδο χειροκρότησε την Καβάλα και τον Παύλο Δερμιτζάκη. Τον αγαπάει πολύ ο κόσμος αφού έχει περάσει από εδώ. Ο κόσμος της Καβάλας πρέπει να στηρίξει αυτή την ομάδα διαμάντι.  Ποια ομάδα θα στηρίξει; Μια ωραία προσπάθεια από μια ωραία διοίκηση. Μακριά από κάτι… ΑιγυπτοΑμερικάνους. Να είστε έτσι όπως είστε και σε κάποια στιγμή να δημιουργηθεί η υποδομή και να πάτε παραπάνω.

 Κάνει μια υγιέστατη προσπάθεια η Καβάλα. Μπράβο στην Καβάλα, προσέξτε τον Δερμιτζάκη. Δεν το κάνει για τα χρήματα. Μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει στην Καβάλα.

Βλέπω τον Δερμιτζάκη ένα αξιοπρεπή άνθρωπο. Μια Καβάλα θέλω να υπάρχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να ανοίξω το στόμα μου για το τι γίνεται στο ποδόσφαιρο». 

Διαβάστε επίσης