• 23 Απριλίου 2024,

Σπουδαία νίκη για Νέστο, πρώτο τρίποντο για Αετό Ορφανού

 Σπουδαία νίκη για Νέστο, πρώτο τρίποντο για Αετό Ορφανού

Νέστος- Απόλλων  Παραλιμνίου 2-0:  Με το δεξί ο Καρυπίδης και μεγάλη νίκη

Ο Σάββας Καρυπίδης έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο του Νέστου που πήρε δίκαια τους 3 βαθμούς απέναντι στον Απόλλωνα που έπεσε με αυτή την ήττα από την κορυφή.  Η ομάδα της Χρυσούπολης είχε περισσότερες τελικές ενώ σε μια- δυο περιπτώσεις που χρειάστηκε ο Αθανασίου ήταν σουπερ.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 2′ πλασέ του Τσανακτσόγλου, «έγλειψε» το δεξί δοκάρι. Στο 8′ δυνατό σουτ του Χούσινετς,, άουτ.   . Στο 27′ απευθείας φάουλ του Τσανακτσόγλου,  και το  1-0. Στο 35′ δυνατό σουτ του Τσανακτσόγλου έξω από την περιοχή,  λίγο άουτ. Στο 37′ ατομική προσπάθεια του Παπαδόπουλου, που πέρασε τρεις παίκτες, αλλά το πλασέ του απομάκρυναν προ της γραμμής οι αμυντικοί. Στο 44′ κόρνερ του Τσανακτσόγλου, κεφαλιά του Χούσινετς, μπλόκαρε ο Γουναρίδης. Στο 46′ εξ επαφής πλασέ του Γαϊδαρτζή, ο Αθανασίου την απόκρουση του αγώνα. Στο 76′ κόρνερ του Τσανακτσόγλου, κεφαλιά του Κρολ και 2-0. Στο 86′ σουτ του Ναλμπάντη, έξοχα σε κόρνερ ο Αθανασίου.

Η διοίκηση του Νέστου ευχαριστεί τον Αστυνομικό Διευθυντή Γιώργο Γκράνα που ήταν ο τυχερός λαχειοφόρου για ένα ποδήλατο μετά από κλήρωση που έγινε στο ημίχρονο  αλλά το  άφησε στην ομάδα της Χρυσούπολης.

Διαιτητές: Κακουλίδης, Δανδανίδης, Γκιόση (Θράκης) Συνθέσεις: Νέστος: Αθανασίου, Μπαντάνης, Φραγκούλης, Χούσινετς, Ναουμίδης, Λαδάκης, Τσανακτσόγλου, Τσάκωνας, Κρολ, Παπαδόπουλος (69′ Κοβάτσης), Φαμπιόλ (60′ Μαϊδανός).

Απόλλων Παραλιμνίου: Γουναρίδης, Μουτεσίδης, Τάκας (76′ Τσομαχασβίλι), Κουτζαβασίλης (46′ Ρούμπος), Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Δέντσας, Λιάρας, Γαϊδαρτζής (80′ Στεργίου), Ναλμπάντης, Τάντιτς (60′ Φιλέντας).

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου- Αετός Ορφανού 0-1:

Με Δούμπλατζη η πρώτη νίκη

Με γκολ του  Μιχάλη Δούμπλατζη  στο 5΄ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Φώτη Δουμάνη, ο Αετός Ορφανού πέτυχε την πρώτη του νίκη στη Γ` Εθνική.  Πολύ καλός ήταν   ο γκολκίπερ Λευτέρης Τοπαλίδης, με δυο εντυπωσιακές αποκρούσεις, στο 10΄ σε ψαλίδι του Κρατσώνη και στο 24΄ σε σουτ του Πανουργιά. Για τον Αετό   δυο ευκαιρίες έχασε ο Αποστολίδης (40΄, 47΄).   Η ομάδα του Δημήτρη Σίτσα πήρε ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΟΚ στην Ελευθερούπολη.

Διαιτησία: Τσοπουλίδης, Χατζημωυσιάδης, Γκοντόλιας (Ξάνθης).

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Συνοδινός, Χατζηπαπάς, Μαυράκης (60΄ Τσορτανίδης), Μίλερ, Αέφης, Πλασταράς, Γάιδας (28΄ Παρασκευόπουλος), Ανυφαντάκης, Πανουργιάς, Κρατσώνης (75΄ Κούτρας), Κιόσης.

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Τοπαλίδης, Ράνος (46΄ Παυλίδης), Κάπατζης, Κωνσταντινίδης, Μαυρομάτης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Φ. Τζαμπέγια, Δούμπλατζης (73΄ Γ. Τζαμπέγια), Δουμάνης (90΄ Σαββατιανός), Αποστολίδης (78΄ Στογιάνοφ).

 

 

Διαβάστε επίσης