• 24 Απριλίου 2024,

Στα γραφεία του ΑΟΚ ο Μακάριος Λαζαρίδης

 Στα γραφεία του ΑΟΚ ο Μακάριος Λαζαρίδης

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη Μακάριος Λαζαρίδης επισκέφτηκε πριν λίγη ώρα τα γραφεία του ΑΟΚ. Εκεί συνομίλησε με τους ανθρώπους της Διοικούσας και έκανε δηλώσεις όπως και ο πρόεδρος Σωτήρης Δεληκάρης. Τόνισε τη συμπαράσταση του στον ΑΟΚ όσον αφορά την έφεση που κατατέθηκε στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. Πριν ο Μακάριος Λαζαρίδης θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια στον ΑΟΚ αλλά και την «παρέμβαση» που είχε κάνει στον τότε υπουργό της Ν. Δ Μιλτιάδη Έβερτ (φωτό από τα παιδικά χρόνια του κ. Λαζαρίδη με τον Μιλτιάδη Έβερτ)  να πάρει κάποια χρήματα απο το κρατικό λαχείο η ομάδα της Καβάλας.

Ο Σωτήρης Δεληκάρης τόνισε: « Ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Λαζαρίδη στα γραφεία του ΑΟΚ και για την οικονομική στήριξη που παρέχει στην ομάδα. Πάντα είναι δίπλα μας. Καλή επιτυχία του εύχομαι στην πολιτική του σταδιοδρομία»

Ο Μακάριος Λαζαρίδης είπε τα εξής: « Είχα την χαρά και παράλληλα την τιμή να επισκεφτώ τα γραφεία του ΑΟΚ. Συζήτησα με τους ανθρώπους που σήμερα έχουν την τύχη της ομάδας στα χέρια τους και διαπίστωσα τη διάθεση αλλά κυρίως τον προγραμματισμό και τη σωστή οργάνωση που χρειάζεται μια ομάδα να πάει παραπέρα.  Οργάνωση και προγραμματισμός που είναι απαραίτητος έτσι ώστε η ιστορική ομάδα της Καβάλας να επιστρέψει ι εκεί που ανήκει και είναι η Σουπερ Λιγκ. Είμαι πεπεισμένος ότι με τη βοήθεια όλων  θα τα καταφέρει. Θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στους πολίτες, τους κατοίκους, τους εραστές του ΑΟΚ να σταθούν κοντά σε αυτή την ομάδα. Αξίζει αυτή η ομάδα, αξίζει αυτή η διοίκηση μ` ένα προπονητή τον Παύλο Δερμιτζάκη ο οποίος είναι μέσα από τα σπλάχνα της ομάδας και είναι επιπέδου Σουπερ Λιγκ. Επίσης η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές κάνουν τα πάντα. Το νερό μπήκε στο αυλάκι και αυτό έδειξε και το εντυπωσιακό 6-0 στο Σιδηρόκαστρο. Είμαι πεπεισμένος ότι πολύ σύντομα θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία. Η απόφαση της ΕΠΟ εξάντλησε όλη την αυστηρότητα της στον ΑΟΚ.  Γίνονται ήδη οι ενέργειες που πρέπει για να καταλάβουν όλοι στο κέντρο ότι ο ΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία και προοπτική και  πρέπει να αντιμετωπίζεται με το σωστό τρόπο. Δυστυχώς η απόφαση είναι προκλητική. Είναι δεδομένο ότι συμπαραστεκόμαστε στον ΑΟΚ, ακριβώς γιατί έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας. Αυτό το τονίζω. Εδώ έχουμε μια άδικη απόφαση για πράγματα που δεν έγιναν».

 

Διαβάστε επίσης