• 15 Μαΐου 2024,

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε …

 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε …

Περίπου 1000 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έγινε κυρίως μέσω του FB για την αναβίωση της δεκαετίας  του 80 σε ένα δρόμο που κυριάρχησε όσο αφορά την διασκέδαση  εκείνης  της εποχής.

Ο κόσμος ήταν τόσος πολύς που δημιουργήθηκε πρόβλημα στο ρεύμα εξόδου της Ερυθρού το οποίο και ξεπεράστηκε με την παρουσία της τροχαίας που από κάποιο σημείο και μετά απέτρεπε την κυκλοφορία των ΙΧ προς εκείνο το ρεύμα.

Νοσταλγοί μιας άλλης δεκαετίας που σίγουρα η διασκέδαση κινούταν σε διαφορετικούς  ρυθμούς συναντήθηκαν για να μοιραστούν τις αναμνήσεις τους επί της Ερυθρού και συγκεκριμένα μπροστά στο κατάστημα Ροζ Πάνθηρ.

Ο Γιώργος Νελόπουλος ανέλαβε τον ρόλο του παρουσιαστή της βραδιάς ενώ από τα decks που είχανε στηθεί ειδικά για την βραδιά αυτή πέρασαν οι Χρήστος Καφάς , Νίκος  Αρτόπουλος και άλλοι dj εκείνης της εποχής.

Η δεκαετία του 80 ήταν μια δεκαετία για την Καβάλα όπου η διασκέδαση είχε την σφραγίδα της Ερυθρού Σταυρού αφού εκεί ξεκινούσαν και τελείωναν όλα, ιδιαίτερα  τα Σαββατόβραδα.

Άνθρωποι που διασκεδάσανε στα μαγαζιά της Ερυθρού την δεκαετία του 80 συναντήθηκαν και πάλι στον ίδιο δρόμο , αν και τίποτα δεν είναι ίδιο.

Όπως λέει όμως και ένα τραγούδι : Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια , μόνο τρόπο να κοιτάζουν …

Άντε και του χρόνου !

 

Διαβάστε επίσης