• 18 Απριλίου 2024,

Στα κόκκινα η Κοζάνη και βαθύ πορτοκαλί για τα Γιάννινα ….

 Στα κόκκινα η Κοζάνη και βαθύ πορτοκαλί για τα Γιάννινα ….

Μετά την Κοζάνη που είναι ήδη στις κόκκινες περιοχές του επιδημιολογικού χάρτη ένα βήμα πριν το lock down είναι και τα Γιάννινα που έχουν επίσης πολλά κρούσματα το τελευταίο διάστημα.

Για τον λόγο αυτό ο Χαρδαλιάς βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στα Γιάννινα και βάρεσε τις καμπάνες του Lock down για να τις ακούσουν όλοι και αν μπορούν έστω και στο παρά πέντε να γλυτώσουν αυτή την εξέλιξη.

“Στην Περιφέρεια Ηπείρου υπάρχουν 256 ενεργά κρούσματα τα οποία επικεντρώνονται κατά κύριο λόγο στο δήμο Ιωαννιτών. Ασκεί τεράστιες πιέσεις στα κριτήρια ώστε να τεθεί ο νομός σε lockdown” είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς που επισκέφθηκε τις δύο περιοχές που έχουν χτυπήσει “κόκκινο”. Ανησυχητική αρχίζει να γίνεται η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη που μέσα σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν 76 κρούσματα.

Καταλαβαίνετε ότι ο κορωνοϊός όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε στον χειμώνα κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος ασκώντας μεγάλες πιέσεις σε όλα τα επίπεδα.

Άσχημα είναι τα τέλος τα μαντάτα που έρχονται από την Ευρώπη που φαίνεται επίσης πολύ αδύναμη απέναντι στη νέα επέλαση του ιού.

 

Ο Ερντογάν στην γειτονική Τουρκία συνεχίζει να βλέπει οράματα.

Το πιο πρόσφατο έχει να κάνει με το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου που ανακάλυψε στην ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ και θα φτάσει στα νοικοκυριά της Τουρκίας μέχρι το 2023.

Και έτσι να είναι θα αντέξει η οικονομία της χώρας μέχρι τότε ;  Η κατάρρευση της φαίνεται πλέον να είναι μη αναστρέψιμη.

 

Οι δύο σεναριογράφοι του σήριαλ «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» που για δεύτερη σεζόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού δώσανε μία συνέντευξη και είπανε ότι δεν θα υπάρχει τρίτος κύκλος.

Είπανε χαρακτηριστικά :

«Από την αρχή η ιστορία των «Μελισσών» είχε στηθεί για δύο σεζόν. Οπότε ξέραμε πως θα συνεχίσουμε και είχαμε φροντίσει να υπάρχουν οι βάσεις αυτής της συνέχειας».

Αυτό σημαίνει ότι οι «ΑΓΙΡΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» δεν πρόκειται να γίνουν ούτε «ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ» ούτε «ΛΑΜΨΗ».

Με την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου των επεισοδίων οι κάτοικοι του ΔΙΑΦΑΝΙΟΥ θα συνεχίσουν να ζούνε τις ζωές τους  μακριά όμως από τις τηλεοπτικές κάμερες.

 

Πέφτει λίγο η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο.

Η αρχική πρόβλεψη για έναν καλό καιρικά Οκτώβριο δεν αλλάζει.

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες δεν φαίνεται να έχουμε και φαινόμενα.

 

Είδατε που μπορεί να οδηγήσει ο φανατισμός ;

Ο αποκεφαλισμός του 47χρονου καθηγητή στην Γαλλία από 18 μαθητή Τσετσένο Ισλαμιστή είναι πέρα από τα όρια της λογικής και υπερβαίνει τα όρια του φρικτού.

Είναι μία ακόμα πράξη βίας που θα πρέπει να προβληματίσει όλο τον κόσμο.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να κοιτάτε μπροστά, μόνο μπροστά.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης