• 29 Μαρτίου 2024,

Στάχτη και μπούρμπερη τσιμέντο και λάσπη – Η Τετάρτη της φωτιάς !

 Στάχτη και μπούρμπερη τσιμέντο και λάσπη –   Η Τετάρτη της φωτιάς !

Με αρκετά απρόοπτα εξελίχθηκε η προχθεσινή Τετάρτη απο το μεσημέρι και μετά.

Σε πρώτη φάση είχαμε την πυρκαγιά στις αποθήκες της εταιρίας ΜΙΣΣΙΡΙΑΝ που έκαιγε μέχρι και χθες Πέμπτη προκαλώντας στην εταιρία ζημιά 4 εκατομμυρίων ευρώ αφού τα περισσότερα καπνά που κάηκαν ήταν έτοιμα προς πώληση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης αυτής της πυρκαγίας πήρανε μέρος όλα τα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας ενώ εξετάζεται η αιτία της πυρκαγιάς με το βραχυκύκλωμα να είναι η πιο πιθανή.

Και ενώ φάνηκε οτι με αυτό το περιστατικό θα κλείσει και η μέρα ήρθε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η επίθεση νεαρών αντιεξουσιαστών στην Εθνική Τράπεζα με τον γνωστό τρόπο ενώ στην διάρκεια της αποχώρησης τους οι νεαροί βάλανε φωτιά σε κάδους στις οδούς Δαγκλή και Φιλίππου.

Δύσκολη Τετάρτη προς Πέμπτη με την πυροσβεστική να τρέχει στην κυριολεξία και να μην φτάνει.

Απο τον Αμυγδαλεώνα στο κέντρο της Καβάλας και απο το κέντρο της Καβάλας πάλι στον Αμυγδαλεώνα και τις αποθήκες της ΜΙΣΣΙΡΙΑΝ αφού η συγκεκριμένη πυρκαγιά δεν έσβησε εύκολα και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία έκαψε περίπου 300 τόνους καπνά.

Ευχόμαστε οτι οι επόμενες ημέρες και κυρίως το Σαββατοκύριακο που είναι προ των πυλών μετά μία τόσο δύσκολη Τετάρτη να είναι πιο ξεκούραστες και χαλαρές.

 

Ασθενείς βροχούλες προβλέπονται για σήμερα Παρασκευή αλλά και την Κυριακή μετά το μεσημέρι.

Υπάρχει μία αστάθεια και μία νέα πρόβλεψη με ήπια όμως καιρικά φαινόμενα που δεν φαίνεται όμως οτι θα αλλάξει τον καιρικό χάρτη για τον μήνα Οκτώβριο που θέλουμε και ελπίζουμε να πάει καλά και να μην μας ζορίσει.

 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα σε τύπο και ηλεκτρονικές σελίδες οι σχέσεις του Τσίπρα με τον Καμμένο βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σημείο και γίνεται απο το Μέγαρο Μαξίμου άλλη μία προσπάθεια διαχείρισης συγκεκριμένων συμπεριφορών και δηλώσεων του εταίρου στην συγκυβέρνηση  Καμμένου που σχεδόν συνεχώς έχει τα δικά του.

Κανείς δεν γνωρίζει που μπορεί να οδηγήσει αυτή η κατάσταση και αν ο Καμμένος μπορεί να φτάσει στο σημείο να ρίξει ακόμα και την κυβέρνηση.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας και τα μάτια σας 54 !

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης