Dark Mode Light Mode

Σταδιακές αφίξεις πρωτοετών φοιτητών με ενίσχυση αστικής συγκοινωνίας

Εντός της εβδομάδας και σταδιακά θα αυξηθεί η κίνηση στο παράρτημα Καβάλας του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου. Αν και επισήμως η νέα εκπαιδευτική περίοδος ξεκίνησε χθες, οι πρωτοετείς φοιτητές αναμένονται λίγο αργότερα.

Από σήμερα και ως το τέλος της εβδομάδας. Ουσιαστικά η κανονική λειτουργία με όλους τους φοιτητές παρόντες θα υπάρχει από την προσεχή Δευτέρα και μετά. Σημειώνουμε ότι στεγαστικά και λειτουργικά στον πανεπιστημιακό κόμβο της Καβάλας δεν υπάρχουν αλλαγές. Οι υποδομές δεν είναι σε καλή κατάσταση με εξαίρεση το έργο που εκτελείται αλλά αφορά μόνο το κτίριο της βιβλιοθήκης.

Χθες κάποιοι πρωτοετείς φοιτητές ήταν στο Πανεπιστήμιο, για τα γραφειοκρατικά και την προσαρμογή τους. Μαζί με τους γονείς τους.Το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας τροποποιεί κι αυξάνει τα δρομολόγια του προς το Πανεπιστήμιο από αύριο Τετάρτη 1η Οκτώβρη.

Το πρωί τα δρομολόγια της γραμμής «4 Κηπούπολη» θα γίνονται ανά δεκάλεπτο ενώ πιο συχνά θα είναι και τα απογευματινά δρομολόγια. Το επόμενο διάστημα το Αστικό ΚΤΕΛ θα κάνει πιο συχνά τα μεσημβρινά του δρομολόγια από και προς το Νοσοκομείο. 

Προηγούμενο άρθρο

Δεν απεργούν οι ναυτεργάτες, κανονικά αύριο τα δρομολόγια των φέρι μποτ

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2025