Σταύρος Κουμλέλης : «Εύχομαι στην Ένωση να πετύχει τους στόχους της, ευχαριστώ τον ΓΣΕ, ομάδα με ιστορία ο ΚΑΟΔ»

 Σταύρος Κουμλέλης : «Εύχομαι στην Ένωση να πετύχει τους στόχους της, ευχαριστώ τον ΓΣΕ, ομάδα με ιστορία ο ΚΑΟΔ»

Ο Σταύρος Κουμλέλης συνεχίζει στον ΚΑΟΔ μετά τη οριστική λύση της συνεργασίας του με την Ένωση.

Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Proininews ευχήθηκε την πρώην του ομάδα να πετύχει το στόχο της ενώ ευχαρίστησε τον ΓΣΕ που του άνοιξε την πόρτα για προπονήσεις τους τελευταίους μήνες. Ακόμη μίλησε για τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Επέστρεψες στη ενεργό δράση μετά από αρκετούς μήνες, φορώντας τη φανέλα του ΚΑΟΔ.

Απάντηση: Μετά από μια περιπέτεια που πέρασε με όλα αυτά τα γεγονότα που είχαν γίνει, συνεχίζω στον ΚΑΟΔ. Είναι μια ομάδα που ήθελε να συνεργαστεί πολύ μαζί μου. Ήταν δίπλα μου συνέχεια, με περίμεναν και αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί τους για να συνεχίσω την αθλητική μου ιδιότητα.

Ερώτηση: Μάλλον είναι ζήτημα χρόνου να αλλάξει ο ΚΑΟΔ κατηγορία.

Απάντηση: Οι άνθρωποι έχουν βάλει στόχο την άνοδο. Από την αρχή που μιλήσαμε, μου είπαν ότι αυτό θέλουν. Για μένα ήταν πιο πολύ ο τρόπος που με πλησιάσανε και ο τρόπος συμπεριφοράς τους.

Ελπίζω να βοηθήσω τον ΚΑΟΔ να πετύχει το στόχο του.

Ερώτηση: Όλο αυτό τον καιρό έκανες προπονήσεις με τον ΓΣΕ.  Πολλοί είχαν πει ότι βρίσκεσαι προ των πυλών αυτής της ομάδας.

Απάντηση: Με τον ΓΣΕ έκανα προπόνηση λόγω των προβλημάτων που υπήρχαν. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Βασίλη Μουλλάκη και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο καθώς και όλα τα παιδιά της ομάδας. Μου φέρθηκαν πολύ όμορφα και μου επέτρεψαν να προπονούμαι και να βρίσκομαι σε καλή κατάσταση.

Όλο το κλίμα της ομάδας ήταν πολύ ευχάριστο. Δεν ένιωσα καμία στιγμή ξένο σώμα. Τους ευχαριστώ πολύ για όλα. Δεν ήταν αυτοσκοπός η συνεργασία. Με βοήθησαν οι άνθρωποι σε καλά επίπεδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω σε μεγάλο βαθμό  την κ. Ελευθερία Χατζοπούλου για τη βοήθεια σε όλη την κατάσταση που δημιουργήθηκε και τον δικηγόρο τον κ. Χρήστο Γρόλιο για την στήριξη του σε όλη τη διαδικασία.

Ερώτηση: Βέβαια πέρσι αγωνιζόσουν στην Α2 και τώρα στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Οι διαφορές είναι μεγάλες.

Απάντηση: Είναι μια αλλαγή που στην αρχή μπορεί να σε σοκάρει. Το επίπεδο είναι διαφορετικό. Οι συνθήκες και οι λειτουργίες είναι διαφορετικές.

Πάνω απ` όλα έχει σημασία ότι είμαι εδώ και αθλούμαι, είμαι εδώ και αγωνίζομαι.

Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ σε ποια κατηγορία είμαι. Περισσότερο θέλω να είμαι αθλητής και να παίζω το άθλημα που μου αρέσει.

Ερώτηση: Ο ΚΑΟΔ έχει μια μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό Μπάσκετ.

Απάντηση: Όλοι ξέρουμε που έχει φτάσει ο ΚΑΟΔ και τι έχει κάνει.

Από εκεί και πέρα πέρασε μια δύσκολη καμπή.  Απ` ότι καταλαβαίνω θέλουν να ξεκινήσουν κάτι καινούριο με πολύ καλές βάσεις. Υπάρχουν και κάποιοι παίκτες όπως ο Τάσος ο Χαρισμίδης που μέχρι πέρσι έπαιζαν σε υψηλό επίπεδο.  Για μένα ήταν μια καλή  απόφαση για αυτό το χρονικό διάστημα.

Ερώτηση: Για την πρώην σου ομάδα την Ένωση, τι εύχεσαι στην προσπάθεια που κάνει να ανέβει στην Α2 κατηγορία;

Απάντηση: Εγώ στην Ένωση ήμουν 17 ολόκληρα χρόνια σε διάφορα πόστα. Είτε ως αθλητής, είτε σε άλλες θέσεις μέσα στον οργανισμό. Έγινε, ότι έγινε. Εγώ εύχομαι να πετύχει τους στόχους της. Δεν έχω κάτι εναντίον κανενός.

Έχω φίλους στην Ένωση. Στεναχωρηθήκαμε όλοι μας για κάποια πράγματα που έγιναν.  Δεν θέλω να αναφερθώ σε οτιδήποτε.

Για μένα έκλεισε αυτό το μεγάλο κεφάλαιο. Συνεχίζω στον ΚΑΟΔ. Δεν έχω κάτι άλλο να σκεφτώ. Καλή επιτυχία στην Ενωση και στους στόχους που έχει βάλει.

Διαβάστε επίσης