• 3 Μαΐου 2024,

Στη μάχη της ανόδου για τη Γ` Εθνική μπαίνει ο Βύρωνας

 Στη μάχη της ανόδου για τη Γ` Εθνική μπαίνει ο Βύρωνας

Αρχίζει την Κυριακή η προσπάθεια του Βύρωνα για άνοδο στη Γ` Εθνική.

Το ματς με τον Πανθρακικό θεωρείται δύσκολο αφού η ομάδα της Κομοτηνής έχει βλέψεις να επιστρέψει σε Εθνική κατηγορία. Στο Βερούλειο η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16.00 με τον Στέλιο Ιγνατιάδη να μην υπολογίζει τον τραυματία από τον τελικό Κυπέλλου, Μηνά Πτηνόπουλο. Είναι μια σοβαρή απουσία ενώ ακόμη δε θα αγωνιστεί ο τραυματίας Παπαποστόλου.

Μια πιθανή ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Στέλιος Ιγνατιάδης είναι η ακόλουθη: Ευστρατίου, Μαυρογιάννης, Ζούλης, Σεφερίδης, Καλτσίδης, Καπνόπουλος, Φουστέρης, Σαββατιανός, Παντελίδης, Δουμάνης, Αθανασάκης. Ο Πανθρακικός έχει προπονητή το Νίκο Μπαχαρίδη, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου για πολλά χρόνια.

Η σύνθεση του Πανθρακικού στον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου ήταν η ακόλουθη: Κεχαγιάς, Καλογρανάς, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης 59` Σαπνάρας, Βελή Μεμέτ Χακάν, Γιαννακιτσίδης, Φουρλατάρας, Βάσκος, Αντωνιάδης, Σμάλης, Αμέτ Ερκάν 46` Γκουτσίδης.

Ο Βάσκος είναι ένας πολύ καλός σκόρερ ο οποίος θέλει μεγάλη  προσοχή. Έχει αγωνιστεί ακόμη στη Δόξα Γρατινής, στον ΠΑΟ Κοσμίου κτλ. Ο τερματοφύλακας Κεχαγιάς έχει περάσει για μικρό χρονικό διάστημα από τον ΑΟΚ προερχόμενος από τον Φωκικό, ο Γκουτσίδης έχει αγωνιστεί στο νομό μας με το Νέστο Χρυσούπολης και τον Κεραυνό Πέρνης. Επίσης ο αριστερός πλάγιος επιθετικός Αρετάς με παρουσία στο Νέστο Χρυσούπολης προερχόμενος από ομάδα της Κύπρου.

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ PLAYOFFS – Α’ ΟΜΙΛΟΣ – 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

ΚΥΡΙΑΚΗ – 08/05/2022 (16:00)

Βύρωνας Καβάλας-Πανθρακικός

Διαιτητής: Κόκκινος (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Κούρας-Τσιρωνάς (Χαλκιδικής)

Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης-ΓΣ Προσοτσάνης

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Ζιγκερίδης-Μαυρίδης (Κιλκίς)

Καμπανιακός-Άρης Πετεινού

Διαιτητής: Ασλανίδης (Πιερίας)

Βοηθοί: Τσικλιτάρη-Κουτσικανίδης (Πιερίας)

Διαβάστε επίσης