Η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην αγορά της πόλης (φωτογραφίες)

 Η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην αγορά της πόλης (φωτογραφίες)

Με καθυστέρηση 40 περίπου λεπτών ξεκίνησε χθες το πρωί το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα, η περιοδεία του στην αγορά της Καβάλας.

O επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στην οδό Ομονοίας (στη διασταύρωση της με την οδό Παύλου Μελά) 45 λεπτά μετά τις 11 χθες το πρωί. Για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο της μιας ώρας στο σημείο υπήρχαν άνθρωποι που τον περίμεναν υπομονετικά.

Στελέχη και φίλοι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ αλλά και εκπρόσωποι των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ από όλη σχεδόν την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Ήταν η βουλευτής Τάνια Ελευθεριάδου, ο βουλευτής Ροδόπης Χαρίτου και Ξάνθης Ζεϊμπεκ.

Ήταν επίσης οι πρώην βουλευτές Εμμανουηλίδης, Παπαφιλίππου, Μορφίδης, Καραγιαννίδης (Δράμας). Τον Αλέξη Τσίπρα περίμεναν και υποδέχθηκαν ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Τάσος Καρασαββόγλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βέρρος και Μουρτασάγας κτλ.

Με την άφιξη του ο Αλέξης Τσίπρας  έτυχε θέρμης υποδοχής. Υπήρχαν άνθρωποι που τον αγκάλιασαν και τον φιλούσαν όπως επίσης και άλλοι που ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί τους! Τα τοπικά στελέχη τον υποδέχθηκαν στην Καβάλα ενώ εκπρόσωποι οργανώσεων όμορων νόμων τον προσκάλεσαν στις δικές τους περιοχές.

Ο Αλέξης Τσίπρας έλαβε λουλούδια από μικρά παιδιά που τον περίμεναν ως καλωσόρισμα. Στη συνέχεια κινήθηκε στην οδό Ομονοίας όπου είχε συζητήσεις με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλη Λεμονίδη και την πρόεδρο του Φαρμακευτικού συλλόγου Καβάλας κ. Ρακιτζή. Και οι δύο του περιέγραψαν τις δυσκολίες της εποχής, τα προβλήματα από την πανδημία και την οικονομική κρίση (ακρίβεια).

Ο κ. Τσίπρας στη διάρκεια αυτής της ενημέρωσης που είχε αναφέρθηκε κυρίως στα θέματα της πανδημίας τονίζοντας ότι το πρόβλημα δεν έχει τελειώσει και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί. Οι συνομιλητές του επαγγελματίες της Καβάλας του ανέφεραν την ελπίδα που υπάρχει  για την τοπική αγορά (και την τοπική οικονομία), αυτή που έχει σχέση με την επικείμενη τουριστική περίοδο.

Αρκετός κόσμος του φώναζε ότι σύντομα θα ξαναγίνει πρωθυπουργός αλλά ο κ.Τσίπρας φάνηκε να έχει να δίνει προτεραιότητα στα προβλήματα της καθημερινότητας. Στα προβλήματα των Καβαλιωτών που σε κάθε περίπτωση ήθελε να ακούσει.

Διαβάστε επίσης