Στη Νέα Καρβάλη ο «Σύγχρονος Δήμος» (φωτογραφίες)

 Στη Νέα Καρβάλη ο «Σύγχρονος Δήμος» (φωτογραφίες)

Τους κατοίκους της ανατολικής πλευράς του Δήμου μας, τη Νέα Καρβάλη των προσφύγων από την Καππαδοκία, αλλά και από τον Πόντο, συνάντησα, μαζί με πολυπληθή ομάδα υποψηφίων του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΥ την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου για να κάνουμε έναν απολογισμό της θητείας που πέρασε και να τούς γνωστοποιήσω αυτά που σχεδιάζουμε για την επόμενη πενταετία.

Ανακαινίσαμε ολοκληρωτικά το Δημοτικό Σχολείο, Ασφαλτοστρώσαμε 14.000 τετραγωνικά μέτρα κεντρικών δρόμων και 5,5 χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων Επεκτείναμε το αρδευτικό δίκτυο, ώστε να εξυπηρετούνται περισσότεροι αγρότες και αντικαταστήσαμε το παλιό δίκτυο ύδρευσης.

Έχουμε εκπονήσει μελέτες για να προβούμε σε έργα ανάπλασης σε ολόκληρο το ιστορικό κέντρο της Καρβάλης, και, μεταξύ άλλων, σχεδιάζουμε να αναπαλαιώσουμε το παλιό ταπητουργείο, να επεκτείνουμε κι άλλο το δίκτυο των ασφαλτοστρωμένων αγροτικών δρόμων και να κάνουμε έργα συλλογής των ομβρίων υδάτων από το βορειοδυτικό τμήμα του χωριού, που προκαλούν προβλήματα.

Επίσης, μελετούμε την αξιοποίηση του ιστορικού πανέμορφου γεφυριού της Λεύκης. Τέλος, ήδη ξεκινήσαμε και θα προχωρήσουμε τις προεργασίες αξιοποίησης της παλιάς ιαματικής πηγής Ατζί Σου, που βρίσκεται στην ανατολική άκρη της Νέας Καρβάλης.

πηγή: Θεόδωρος Μουριάδης – Σύγχρονος Δήμος

Διαβάστε επίσης