• 26 Απριλίου 2024,

Στην αντεπίθεση οι εταίροι …

 Στην αντεπίθεση οι εταίροι …

Στην αντεπίθεση βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλο οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι που θέλουν να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται η αξιολόγηση αλλα με τον τρόπο που θέλουν και έχουν προτείνει αυτοί.

Παράλληλα μας στέλνουν και το μήνυμα , σε περίπτωση που δεν το έχουμε πάρει, οτι χωρίς το ΔΝΤ δεν υπάρχει ούτε επόμενη δόση αλλά ούτε ελάφρυνση του χρέους.

Το ΔΝΤ δηλαδή είναι το αναγκαίο κακό της όλης υπόθεσης.

Στην γλώσσα του SURVIVOR είναι ο παίκτης προς αποχώρηση αλλά αν συμβεί αυτό μπορεί να λάβει τέλος και όλο το παιχνίδι και να μείνουμε ξεκρέμαστοι.

Εμείς πάντως είμαστε έτοιμοι για την καλύτερη εποχή του χρόνου και είμαστε πανέτοιμοι για την αλλαγή της ώρας που θα μεγαλώσει την μέρα και θα μας φέρει πιο κοντά στο καλοκαίρι.

Τέλος οι δανειστές ζητούν τα μέτρα που συμφωνήσει θέλει δε θέλει η κυβέρνηση του Τσίπρα προκειμένου να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση να υπογράψει και η επόμενη κυβέρνηση του Κυργιάκου.

ΑΓΑΛΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ.

Αυτό θα ήταν βούτυρο στο ψωμί του Τσίπρα αφού με τον τρόπο αυτό θα εξουδετερώσει οποιαδήποτε σκέψη μερίδας του ελληνικού λαού για καλύτερης Ευρωπαϊκή τύχη της χώρας μας με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Σου λέει είτε με Αλέξη είτε με Κυργιάκο η γεύση θα είναι ίδια.

Μέχρι βέβαια να κλείσει και αυτή η ριμάδα η αξιολόγηση τα σενάρια που θα κυκλοφορούν θα είναι πολλά και κυρίως απογητευτικά για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας.

Ηδη στα μεγαλύτερα site της χώρας γράφονται διάφορα περί εσωτερικής στάσης πληρωμών του κράτους  προκειμένου να μπορέσουμε να πληρώσουμε αυτά που πρέπει προς τους δανειστές.

Λες και πριν το κράτος πλήρωνε.

Ένα απο τα μεγαλύτερα προβλήματα στην Ελλάδα είναι οτι είτε πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις είτε οχι το κράτος μόνο εισπράττει και δεν πληρώνει τίποτα απο αυτά που χρωστάει προς ιδιώτες και επιχειρήσεις και αυτό είναι πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο.

Δεν μας φτάνουν οι τράπεζες που τα τελευταία χρόνια έχουν διακοσμητικό ρόλο έχουμε και το κράτος που δεν πληρώνει ούτε σεντς.

Ηδη στις Βρυξέλες έχουν φάει και τον Απρίλη και μιλάνε για ενδεχόμενη συμφωνία τον Μάϊο αφού τον Ιούνιο θα πρέπει να αρχίσουμε και πάλι να πληρώνουμε τόκους και δόσεις δανείων.

Ελπίζουμε οτι στην έναρξη της τουριστικής περιόδου που αναμένεται ειδικά φέτος εκρηκτική να μην έχουμε αναγούλες και λυποθιμικά επεισόδια γιατί θα είναι όντως ένα χτύπημα κάτω απο την μέση που στην κυριολεξία θα μας βγάλει νοκ – άουτ.

Βέβαια το Πανελλήνιο έχει αναστατωθεί στην κυριολεξία με την επιλογή της Βαλαβάνη απο την ομάδα των διάσημων στο πρόσωπο του Αγγελόπουλου για αποχώρηση αφού ο Ντάνος είναι ο αγαπημένος παίκτης του τηλεοπτικού κοινού  και απο τα μεγάλα φαβορί για  νικητής του survivor.

Είναι σχεδόν βέβαιο οτι ο Ντάνος δεν πρόκειται να αποχωρήσει και θα φύγει εν εκ των Σόφη Πασχάλη και Σπαλιάρα με την πρώτη να έχει περισσότερες πιθανότητες.

Πάντως να είστε σίγουροι οτι το πανηγύρι στις τάξεις των διάσημων μόλις άρχισε και θα έχει πολλά επεισόδια.

Φωτιά και λάβρα στην κυριολεξία η Μελάνια Τράμπ αφού το αγπαημένο της χρώμα είναι το κόκκινο αφού πρόσφατα έκανε εμφάνιση κοκκινοσκουφίτσας.

Όλα κόκκινα ακόμα και τα γάντια !

Αυτή η γυναίκα είναι όντως είναι πύραυλος !

Χώρισε η Μαρί Κυργιακού απο τον Μίνωα Κυριακού και παραπονιέται ο εφοπλιστής του ΑΝΤ1 οτι του άρπαξε και το ιδιωτικό τζέτ.

Καταλαβαίνετε οτι το διαζύγιο μόνο βελούδινο δεν θα είναι.

45 αυτή 75 αυτός !

30 χρόνια διαφορά.

Μόλις πήρε χαμπάρι η Μαρί ότι πλησίαζε η ώρα που θα άλλαζε τις πάνες του συζύγου της την “έκανε” με ελαφρά πηδηματάκια.

Λοιπόν λεβέντες αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Είμαστε παίκτες ψυχολογίας και είμαστε σίγουροι οτι στο τέλος θα πάνε όλα καλά.

Αυτό λένε και οι Ινδοί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης