• 20 Μαΐου 2024,

Στην Καβάλα ο Πέτρος Κόκκαλης

 Στην Καβάλα ο Πέτρος Κόκκαλης

Ο Πέτρος Κόκκαλης σε πόλεις της Κεντρικής – Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


Τριήμερη περιοδεία σε πόλεις της Κεντρικής – Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα πραγματοποιήσει από την Παρασκευή 10 Μάϊου έως και την Δευτέρα 13 Μαΐου, ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων και Γραμματέας του ΚΟΣΜΟΥ, Πέτρος Κόκκαλης.

Στην περιοδεία θα συμμετέχουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές και στελέχη του ΚΟΣΜΟΥ,Νατάσα Βασίλειου, Φίλιππος Γκανούλης, Πάνος Γρέδης, ΜπεατρίςΣεμακούλα, Ευδοκία Τσαγκλή και Χρύσα Χατζηθεοδώρου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής θα μεταβεί στο Κιλκίς όπου, μεταξύ άλλων, θα επισκεφτεί την κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση «Staramaki», μία ελληνική εταιρία που στηρίζει το περιβάλλον και την ντόπια αγροτική οικονομία.

Στις Σέρρες θα έχει συνάντηση με τη Δήμαρχο της πόλης, κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο «Ο κόσμος καίγεται: Αλλάξτε το σύστημα, όχι το κλίμα», στο καφέ «Μπρίκι» στις 20:00. Την παρουσίαση θα προλογίσει ο κ. Ανδρέας  Ανδρεάδης, μέλος του ΚΟΣΜΟΥ και ο δικηγόρος και πρώην αντιδήμαρχος κ. Στέργιος Γαλάνης.

Το Σάββατο, ο κ. Κόκκαλης θα βρεθεί στη Δράμα όπου θα επισκεφτεί την εθελοντική οργάνωση Πελίτι η οποία διοργανώνει την 24η Γιορτή Σπόρων. Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γραμματέας του ΚΟΣΜΟΥ θα μεταβεί στην Καβάλα όπου θα έχει συνάντηση με την ΑΜΚΕ Επιστημονική Ομάδα «Οψόμεθα Εις Φιλίππους», ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα συμμετέχει σε συζήτηση για περιβαλλοντικά και αγροτικά θέματα με ομάδα πολιτών στο Κεντρικό Κανάλι Φιλίππων και τα Τενάγη των Φιλίππων.

Την Κυριακή, ο Πέτρος Κόκκαλης θα επισκεφτεί την Ορεστιάδα, το Σουφλί, τη Δαδιά και την Αλεξανδρούπολη όπου στις 19:00 θα πραγματοποιήσει και την κεντρική του ομιλία στο Εθνολογικό Μουσείο της πόλης, ενώ θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλο Τοψίδη.

Στο Σουφλί θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Καλακίκο, ενώ στην Ορεστιάδα θα βρεθεί με ομάδα πολιτών και στελεχών του ΚΟΣΜΟΥ. Την Δευτέρα ολοκληρώνεται η περιοδεία του ΚΟΣΜΟΥ  με συμμετοχή του Πέτρου Κόκκαλη στην ημερίδα και ανοιχτή συζήτηση του ΔΕΛΤΑ TV στην Αλεξανδρούπολη, με θέμα «Ευρωεκλογές 2024 – Προοπτικές και Προκλήσεις», θα έχει συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννη Σαρίκα, τον πρόεδρο αλιέων Αλεξανδρούπολης, κ. Δημήτρη Σαρίκα και θα επισκεφθεί  τον Αβάντα.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/5

ΚΙΛΚΙΣ

12.00 Επίσκεψη Σταραμάκι

 

ΣΕΡΡΕΣ

19.00 – Συνάντηση με την Δήμαρχο Σερρών κα Βαρβάρα Μητλιάγκα

20.00 – Βιβλιοπαρουσίαση με τίτλο «Ο κόσμος καίγεται: Αλλάξτε το σύστημα, όχι το κλίμα», στο καφέ «Μπρίκι».

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/5

ΔΡΑΜΑ

11.00 – Πελίτης

14.00 – Συνάντηση με την ομάδα Οψόμεθα εις Φιλίππους

16.00 – Γεύμα στο Κτήμα Παπαδοπούλου στους Φιλίππους

18.00 – Κεντρικό Κανάλι Φιλίππων και τα Τενάγη των Φιλίππων για περιβαλλοντικά και αγροτικά θέματα της περιοχής

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

10.30 – Συνάντηση με πολίτες

 

ΣΟΥΦΛΙ

13.30 – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σουφλίου κ. Παναγιώτη Καλακίκο

14.00 – Αναχώρηση για Δαδιά

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

18.00 – Επίσκεψη στον Άβαντα

19.00 – Κεντρική ομιλία στο Εθνολογικό Μουσείο

20.30 – Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλο Τοψίδη

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/5

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (σε συνέχεια από 12/5)
09.00 – Συνάντηση με τον πρόεδρο αλιέων Αλεξανδρούπολης, κ. Δημήτρη Σαρίκα

10.30 – Ημερίδα ΔΕΛΤΑ TV «Ευρωεκλογές 2024 – Προοπτικές και Προκλήσεις»

15.00 – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Γιάννη Ζαμπούκη.

Διαβάστε επίσης