• 13 Μαΐου 2024,

Στην Κομοτηνή η βασιλόπιτα του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Υποψήφιων Οδηγών

 Στην Κομοτηνή η βασιλόπιτα του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Υποψήφιων Οδηγών

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής θα κόψει πίτα για τα μέλη του ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτών Υποψήφιων Οδηγών (σχολές οδηγών) της ΑΜΘ.

Η εκδήλωση είναι συνδιοργάνωση με τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας ΑΜΘ ενώ λέγεται ότι θα παραστεί και ο Περιφερειάρχης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Στην Πρωινή μίλησε ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Αντώνης Μαστοράκης:

«Η δημιουργία του συνδέσμου για τα μέλη μας στην ΑΜΘ έκανε καλό σε όλους μας. Διεκδικούμε, πιέζουμε. Προβάλλουμε και λύνουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν. Εξ αυτού του λόγου προτρέπω επαγγελματίες κτλ να οργανωθούν και να στηρίξουν τους συλλόγους τους.

Κι όπου δεν υπάρχουν, να τους δημιουργήσουν. Στην κοπή της πίτας λέγεται ότι ο κ. Τοψίδης θα μας κάνει ανακοινώσεις. Περιμένουμε. Ίσως χρειαστεί να συναντηθούμε και στο γραφείο του. Η υπηρεσία στην Καβάλα είναι σχετικά καλά αν και κάποιοι εποχιακοί έφυγαν αφού έληξαν οι συμβάσεις τους.

Θέλουμε να υπάρχει προσωπικό στις διεκπεραιώσεις. Όποιος αποχωρεί να αντικαθίστανται. Αντίθετα στη διαδικασία των εξετάσεων όλα κυλούν ομαλά αφού εξεταστές υπάρχουν. Και στις θεωρητικές εξετάσεις αλλά και στις πρακτικές».

Διαβάστε επίσης