Στην οδό Κασσάνδρου η βλάβη που προκάλεσε την νυχτερινή διακοπή ρεύματος

 Στην οδό Κασσάνδρου η βλάβη που προκάλεσε την νυχτερινή διακοπή ρεύματος

Ειδικό όχημα του ΔΕΔΔΗΕ αναμένεται εντός των ημερών στην Καβάλα για να εντοπίσει ακριβώς το σημείο της βλάβης σε υπόγειο καλώδιο.

Η συγκεκριμένη βλάβη προκάλεσε το βράδυ της Τρίτης τη διακοπή ρεύματος. Τόσο στο κέντρο όσο και σε συνοικίες της πόλης. Διάρκεια άνω των 40 λεπτών. Οι ενέργειες η βλάβη να ξεπεραστεί με εκ νέου ηλεκτροδότηση των ίδιων περιοχών καθυστέρησαν επειδή το περιστατικό έγινε περίπου στις 10.30 τη νύχτα.

Από εδώ και πέρα θα εντοπιστεί ακριβώς το σημείο, ώστε να γίνει η απαραίτητη παρέμβαση σε αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες η περιοχή όπου υπήρξε βλάβη είναι υπόγειο καλώδιο στην οδό Κασσάνδρου. Επειδή σε τμήμα της οδού γίνονται έργα, εξετάζεται σενάριο πρόκλησης της βλάβης από αυτά.

Εκδήλωσης της ωστόσο αργότερα. Όπως λέγεται, υπάρχει ενδεχόμενο αρχικά το καλώδιο να «πληγώθηκε», το γεγονός να μην αναφέρθηκε στο ΔΕΔΔΗΕ. Κι έτσι κάποιες μέρες μετά να εμφάνισε το πρόβλημα. Μαζί με τη διακοπή ρεύματος.

Ο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας δεν διαθέτει τον εξοπλισμό να εντοπίζει ακριβώς που έγινε η βλάβη. Πάντα καλεί σε βοήθεια συνεργείο από τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης