• 28 Απριλίου 2024,

Δύο ακόμη πλοία για τα δρομολόγια της Κεραμωτής!

 Δύο ακόμη πλοία για τα δρομολόγια της Κεραμωτής!

Από χθες Τετάρτη 1η Νοέμβρη ισχύει νέο πρόγραμμα δρομολογίων φέρι μποτ τόσο στη γραμμή της Κεραμωτής όσο και στη γραμμή του Πρίνου.

Το Χειμερινό. Θα συνεχιστεί ως το τέλος Μαρτίου τουλάχιστον. Τα δρομολόγια στη γραμμή της Κεραμωτής είναι 18 και στη γραμμή του Πρίνου 3 για τις ημέρες Δευτέρα έως Πέμπτη. 2 για τις ημέρες Παρασκευή έως Κυριακή.

Ίδια χειμερινά δρομολόγια υπήρχαν και πέρσι στη γραμμή του Πρίνου. Θεωρούνται και είναι λίγα. Αντιδράσεις προς το παρόν δεν υπάρχουν. Δεν αποκλείεται σωματεία συνταξιούχων να πάρουν πρωτοβουλία διαμαρτυρίας ή συσκέψεων με τοπικούς φορείς.

Λέγεται ότι θα γίνουν τέτοιες προσπάθειες με τους Δήμους Καβάλας και Θάσου, τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας, το Επιμελητήριο. Εν τω μεταξύ οι ναυτιλιακές εταιρίες σχεδιάζουν από τώρα τις επόμενες τους κινήσεις για την επόμενη Καλοκαιρινή περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται δύο νέα πλοία. Ένα από την εταιρία Μητσόπουλου και ένα από την κοινοπραξία Καρνέζη. Γενικά οι εταιρίες προσπαθούν να αυξάνουν τα πλοία τους αφού έτσι θα έχουν περισσότερα δρομολόγια και το Καλοκαίρι.

Αναμένεται αντίδραση από την ΑΝΕΘ και την εταιρία Χαριτόπουλου. Η εταιρία Φιλιάγκου φημολογείται ότι αγόρασε νέο πλοίο αλλά δυσκολεύεται να το φέρει στην περιοχή. Κατά άλλες πληροφορίες στόχος της ίδιας εταιρίας είναι να ανακατασκευάσει το μικρό φέρι μποτ «Νικητής». Μεγαλώνοντας το.

(φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης