Στην Θάσο τον Αύγουστο που θυμίζει … Μάϊο !

 Στην Θάσο τον Αύγουστο που θυμίζει … Μάϊο !

Οι περισσότεροι Καβαλιώτες επέλεξαν και λόγω της κατάστασης να περάσουν τις ημέρες του 15 Αύγουστου στην Θάσο που είναι δίπλα μας και αποτελεί εκτός όλων των άλλων και έναν ασφαλή τουριστικό προορισμό κυρίως για τους Έλληνες τουρίστες της περιοχής.

Η Θάσος φέτος τον Αύγουστο θύμιζε Μάϊο από άποψη  τουριστικής κίνησης αφού ο κορωνοϊός έχει στοιχειώσει και τις διακοπές μας.

Είναι σίγουρο ότι όλοι κάνουν υπομονή και κυρίως οι άνθρωποι του τουρισμού αλλά επίσης είναι σίγουρο ότι δεν αντέχουν άλλο τέτοιο καλοκαίρι.

Θα πρέπει όλοι να βάλουμε τα δυνατά μας και μέσα στον χειμώνα που έρχεται να τελειώνουμε με τον Covid- 19.

Θα πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την περιπέτεια προκειμένου να απαλλάξουμε τους τουρίστες , κυρίως τους βαλκάνιους, από αυτή την ομηρία που τους κράτησε φέτος μακριά από τον Νομό μας.

Μπορεί για τους εγχώριους τουρίστες το φετινό καλοκαίρι να ήταν το καλύτερο γιατί είχανε την τιμητική τους αλλά για τους επιχειρηματίες του τουρισμού το φετινό καλοκαίρι δεν υπήρξε ποτέ.

Για κάποιους μάλιστα άγγιξε τα όρια του εφιάλτη.

Όταν από τα έσοδα του καλοκαιριού εξαρτάται η επιβίωση σου όλο το έτος καταλαβαίνετε τι θα τραβήξουν αυτοί οι άνθρωποι από εδώ και μετά.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει κανείς ανεπηρέαστος από αυτή την οικονομική κατάσταση που έχει διαμορφώσει ο κορωνοϊός και θα πρέπει με κάθε τρόπο να σπάσουμε και αυτή την αλυσίδα μετάδοσης της οικονομικής κρίσης.

 

Οι περισσότεροι Έλληνες θα πρέπει να παρακολουθήσουν ιδιαίτερα μαθήματα χρήσης της χειρουργικής μάσκας γιατί έτσι όπως την φοράνε είναι σα να μην την φοράνε !

Όταν έχεις την μύτη εκτεθειμένη και κλείνεις μόνο το στόμα είναι σα να μην την φοράς.

Δεν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσεις από τον ιό αν πέσεις πάνω σε έναν φορέα.

Θα το ρουφήξεις το μικρόβιο από την μύτη και θα είναι όλο δικό σου  !

 

Είναι βούληση της κυβέρνησης να ανοίξουν τα σχολεία στις 7 Σεπτεμβρίου παρά την έξαρση των κρουσμάτων.

Δεν γίνεται να κάνουμε κάτι άλλο – εξήγησε – ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και έχει δίκιο αφού η έναρξη της σχολικής περιόδου βοηθά την κανονικότητα την οποία τόσο πολύ έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία.

Απλά θα υπάρχουν αυστηρά μέτρα προστασίας και ίσως μάθημα εκ περιτροπής για να μην υπάρχουν πολλοί μαθητές στις τάξεις.

Όλα αυτά η κυβέρνηση θα τα αποφασίσει προς το τέλος του μήνα.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα καλή εβδομάδα και καλές διακοπές για όσους συνεχίζετε να είστε αραχτοί σε κάποια παραλία.

με το 1μ ε το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης