• 19 Μαρτίου 2024,

«Στήριγμα» η Βόλφσμπουργκ! 

 «Στήριγμα» η Βόλφσμπουργκ! 

Το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (17/08) παίρνει… φωτιά! Το Betarades.gr έχει εντοπίσει ξανά δυνατές προτάσεις στοιχήματος. Τα ματς με τα οποία θα ασχοληθούμε σήμερα, αφορούν τα πρωταθλήματα Γερμανίας, Αγγλίας, Γαλλίας και Ολλανδίας. Τα σημεία που προκύπτουν είναι πολύ αξιόλογα. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Bwin. Ας περάσουμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Κερδίζει η Βόλφσμπουργκ

Η Bundesliga έχει ξεκινήσει από χθες και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Τόσο αγωνιστικά, όσο και στοιχηματικά. Για την πρώτη αγωνιστική λοιπόν, η Βόλφσμπουργκ σήμερα υποδέχεται την Κολωνία. Φαβορί στο ματς υπάρχει και είναι οι γηπεδούχοι.

Η Βόλφσμπουργκ πέρσι πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά και τερμάτισε στην έκτη θέση. Αυτό της έδωσε το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Στο κύπελλο πήρε δύσκολη πρόκριση, αλλά το θέμα είναι ότι συνεχίζει στη διοργάνωση. Διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και σήμερα θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Επιπλέον, είναι αήττητη στα έντεκα από τα δώδεκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με την Κολωνία. Σε αυτά, έχει οκτώ νίκες.

Η Κολωνία με τη σειρά της, ανέβηκε από τη δεύτερη κατηγορία. Ήταν από τα φαβορί για την άνοδο και το επιβεβαίωσε στο γήπεδο. Ωστόσο, φέτος τα πράγματα δυσκολεύουν για τους φιλοξενούμενους. Θα είναι δύσκολο για αυτούς να σταθούν στη Bundesliga, και ειδικά στα εκτός έδρας ματς. Άλλωστε, δεν έχουν σκοράρει στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια μακριά από το σπίτι τους.

Όλα τα δεδομένα απόψε, συνηγορούν ότι η Βόλφσμπουργκ μπορεί να κάνει μια νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα. Θα την εμπιστευτούμε, και ποντάρουμε στον «άσο», σε απόδοση 1.95.

Πολλά γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ

Μεταφερόμαστε στην Πρέμιερ Λιγκ, που βρίσκεται στη δεύτερη αγωνιστική της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Μπράιτον φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ. Το ματς είναι αμφίρροπο, όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις στις στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν τρομερό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Φιλοξενήθηκαν από τη Γουότφορντ και τη διέλυσαν με 0-3! Βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Μάλιστα, κέρδισε πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα. Συνήθως, οι αγώνες στους οποίους συμμετέχει έχουν πολλά γκολ.

Η Γουέστ Χαμ από την άλλη, ήταν αγνώριστη στην πρεμιέρα. Το βαρύ 0-5 από τη Μάντσεστερ Σίτι τα λέει όλα. Τα «Σφυριά» όμως, έχουν ικανούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους και οφείλουν να συνέλθουν. Σήμερα, έχουν την ευκαιρία να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Το μόνο βέβαιο, είναι ότι θα κυνηγήσουν τη νίκη.

Η Μπράιτον με τον ενθουσιασμό και η Γουέστ Χαμ με το… θυμό, θα τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς. Οι επιθέσεις φαίνεται να κυριαρχούν στο σημερινό ματς και εμείς θα πάμε με τα γκολ. Έτσι, επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Σκοράρουν Μπορντό και Μονπελιέ

Στη δεύτερη αγωνιστική της έχει μπει η Ligue 1. Σήμερα λοιπόν, η Μπορντό παίζει εντός έδρας με τη Μονπελιέ. Αμφότερες οι ομάδες έχουν μπει άσχημα στη σεζόν και θέλουν να ορθώσουν ανάστημα.

Η Μπορντό ήταν απογοητευτική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ανζέ. Ε΄χασε εύκολα με 3-1 και μπορούσε να δεχτεί κι άλλα τέρματα. Παρόλα αυτά, δεν είναι κακή ομάδα και θέλει να το αποδείξει αυτό. Μπροστά στο κοινό της απόψε, θα παλέψει για τη νίκη. Είναι υποχρεωμένη να βρει γκολ και έχει τον τρόπο να τα καταφέρει.

Με ήττα ξεκίνησε τη χρονιά και η Μονπελιέ. Βέβαια, η εικόνα της ήταν ανταγωνιστική. Αντιμετώπισε τη Ρεν, έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά ηττήθηκε με 0-1. Το σκορ όμως, δεν πρέπει να ξεγελάει. Η Μονπελιέ έδειξε ότι μπορεί να δημιουργήσει φάσεις και είναι θέμα χρόνου να βρει και την αποτελεσματικότητα.

 

Διψασμένες για τη νίκη λοιπόν, είναι σήμερα οι δύο ομάδες. Τόσο η Μπορντό, όσο και η Μονπελιέ στηρίζονται περισσότερο στις επιθετικές αρετές τους. Θεωρούμε ότι θα τις αξιοποιήσουν και πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

 

Μπορεί τη νίκη η Έμεν

 

Το πρωτάθλημα Ολλανδίας έχει ξεκινήσει και έφτασε στην τρίτη αγωνιστική του. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς, τουλάχιστον στοιχηματικά, είναι το Έμεν – Χέρενφεν. Η αναμέτρηση θα γίνει σήμερα στις 21:45.

 

Εκ των πραγμάτων, το έργο της Έμεν την περασμένη εβδομάδα ήταν πολύπλοκο. Έπαιξε με τον Άγιαξ, εκτός έδρας, και έχασε με 5-0. Ωστόσο, η διαφορά ποιότητας ήταν τεράστια. Φαίνεται ότι θα είναι από τις ομάδες που θα δώσουν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Συνεπώς, ματς σαν το σημερινό είναι για αυτήν προτεραιότητα. Ευελπιστεί, να πάρει τους πρώτους της βαθμούς απέναντι στη Χέρενφεν.

 

Οι φιλοξενούμενοι είναι ακόμα αήττητοι, αλλά δεν έχουν εντυπωσιάσει με την εικόνα τους. Προέρχονται από το 1-1 με τη Φέγενορντ, σε ένα ματς που θα μπορούσαν να έχουν χάσει. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο από πλευράς ρόστερ. Παρόλα αυτά, έχει συνοχή και είναι δεμένη ομάδα.

 

Η ανάγκη σήμερα, είναι σαφώς μεγαλύτερη για την Έμεν. Πρέπει να παίρνει τέτοια παιχνίδια, αν θέλει να μείνει στην κατηγορία. Για το λόγο αυτό, θα πάμε με τους γηπεδούχους, με κάλυψη. Καταλήξαμε στον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.11.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης