• 25 Απριλίου 2024,

Στήριξη σε Χρήστο Μέτιο ανακοίνωσε η ΝΔ

 Στήριξη σε Χρήστο Μέτιο ανακοίνωσε η ΝΔ

“Κλείδωσαν” όλες οι υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας για τις περιφέρειες της χώρας, καθώς το κομμάτι που έλειπε από το παζλ, αυτό της Δυτικής Μακεδονίας συμπληρώθηκε με την ανακοίνωση του ονόματος του βουλευτή, Γιώργου Κασαπίδη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα με τον κ. Κασαπίδη, καθώς και με τον Χρήστο Μέτιο, που θα είναι υποψήφιος στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε στους δύο υποψηφίους καλή δύναμη στον αγώνα τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξή του, καθώς η ΝΔ αντιμετωπίζει τις περιφέρειες ως κεντρικό αναπτυξιακό μοχλό στο κυβερνητικό της πρόγραμμα για την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάταξη της χώρας.

Στη Βόρεια Ελλάδα, πέραν των κυρίων Κασαπίδη και Μέτιου, η “γαλάζια” παράταξη στηρίζει στην Κεντρική Μακεδονία τον Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί την Παρασκευή στο πλαίσιο επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την γιορτή του Αγίου Δημητρίου.  (Πηγή capital.gr)

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης