• 5 Μαΐου 2024,

Στις 21.35 το βράδυ της Τετάρτης ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Καβάλας για τον ασθενή ναυτικό- μέλος του πληρώματος του Μύκονος

 Στις 21.35 το βράδυ της Τετάρτης ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Καβάλας για τον ασθενή ναυτικό- μέλος του πληρώματος του Μύκονος

Μέχρι το μεσημέρι σήμερα θα γνωστοποιηθεί επίσημα αν ο ασθενής ναυτικός- μέλος του πληρώματος του πλοίου Μύκονος – έχει πρόβλημα υγείας λόγω κορωνοϊού.

Με τα έως τώρα στοιχεία της υπόθεσης προκύπτει σαφώς καθυστερημένη εφαρμογή μέτρων από τις αρμόδιες αρχές. Αυτό κατά τις αρχές και τα στοιχεία που ανεπίσημα δίδονται στη δημοσιότητα, οφείλεται στο ότι άργησαν να ενημερωθούν. Αντίθετα ενημερώθηκαν στην σωστή όπως φαίνεται ώρα όσον αφορά τραυματισμό επιβάτιδας του πλοίου. Με τα στοιχεία που προέρχονται από το Λιμεναρχείο Καβάλας και το ΕΚΑΒ τα δεδομένα για χθες έχουν ως εξής:

18.50 Ενημέρωση του Λιμεναρχείου Καβάλας από τον πλοίαρχο του πλοίου για ατύχημα επιβάτιδας και τραυματισμό της στο πόδι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και ώρα 15.15.

20.20 Δελτίο τύπου του Λιμενικού Σώματος με αναφορά στο ίδιο περιστατικό.

21.35 Ενημέρωση του Λιμεναρχείου Καβάλας για τον ασθενή –μέλος του πληρώματος. Κλήση στο ΕΚΑΒ και μεταφορά του στο Νοσοκομείο Καβάλας. Ενημέρωση και του Νομίατρου. Στη συνέχεια πάλι με ασθενοφόρο μεταφορά του στο νοσοκομείο αναφοράς της ΑΜΘ (Αλεξανδρούπολης).

Διαβάστε επίσης