Στο Δημαρχείο Καβάλας η γυναικεία Εθνική ομάδα της Σλοβακίας(φωτογραφίες)

 Στο Δημαρχείο Καβάλας η γυναικεία Εθνική ομάδα  της Σλοβακίας(φωτογραφίες)

Πριν από λίγη  επισκέφτηκε τη Δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα η αποστολή της  Εθνικής ομάδας γυναικών ποδοσφαίρου της Σλοβακίας που πρόκειται να δώσει δυο φιλικά με την αντίστοιχη της χώρας μας στη Δράμα και στο «Ανθή Καραγιάννη». Στη γειτονική πόλη το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο  Πέμπτη  ενώ στην Καβάλα θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου  στις 12.00 το μεσημέρι.

Η Δήμαρχος στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας καλωσόρισε την αποστολή ενώ δηλώσεις έκαναν ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Φιλόσογλου και ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος. Ο πρώτος είπε τα εξής: «  Ευχαριστώ την ΕΠΣΚ, τον πρόεδρο και τα στελέχη της. Έχουμε μια άψογη συνεργασία από την πρώτη στιγμή που τέθηκε το όλο θέμα να συνδράμει ο Δήμος σε αυτό το εγχείρημα. Φυσικά ο Δήμος ήταν θετικός.

Είναι μια πρόσθετη αξία και τουριστικής φύσεως. Είναι μια σημαντική αθλητική αναμέτρηση που γίνεται υπο την αιγίδα της ΟΥΕΦΑ. Είναι τιμή για μας που η Σλοβακία επέλεξε να μείνει στην Καβάλα.  Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι είναι βολική ώρα για τις οικογένειες να έρθουν στο «Ανθή Καραγιάννη» να δουν μια πολύ ωραία αναμέτρηση.  Η Καβάλα αθλητικά ανεβαίνει στο χάρτη με τις διοργανώσεις αυτές. Στο μέλλον ότι προκύψει πάντα σε συνεργασία με την ΕΠΣΚ θα το πραγματοποιήσουμε. Την Κυριακή όλοι στο γήπεδο για να στηρίξουμε πάνω απ` όλα τη γαλανόλευκη».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ τόνισε: « Στο πλαίσιο των διεθνών φιλικών αγώνων που δίνει η Εθνική Ελλάδας γυναικών φιλοξενούμε στην όμορφη Καβάλα την ομάδα της Σλοβακίας που ήρθε χθες στην πόλη και θα παραμείνει για 5 ημέρες.   Είναι μια μεγάλη στιγμή για την πόλη που φιλοξενεί μια Εθνική ομάδα μιας Ευρωπαϊκής χώρας. Αυτά τα κορίτσια μπορούν να γίνουν πρεσβευτές της Καβάλας και γιατί όχι το καλοκαίρι να επισκεφτούν την πόλη μας ως τουρίστριες.

Ευχαριστούμε το Δήμο για την πρόσκληση ενώ ανταποκρίθηκε σύσσωμη όλη αποστολή της Σλοβακίας. Καλούμε όλο τον κόσμο, κυρίως τις γυναίκες, τα κορίτσια να έρθουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Κυριακής.  Ισως και να είναι μια ευκαιρία να τα προτρέψουμε στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Δίνει μεγάλη βάση η ΕΠΟ και η ΟΥΕΦΑ για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου».

Διαβάστε επίσης