• 3 Μαΐου 2024,

Στο Δημαρχείο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας

 Στο Δημαρχείο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καβάλας, Γιάννης Παναγιωτίδης, είχε συνάντηση χθες με την Αντιδήμαρχο Κορίνα Χιώτη Πρασσά. Επισήμως η συνάντηση είχε σχέση με τις εορταστικές εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης, από τις 9 Δεκεμβρίου μέχρι και την γιορτή των Θεοφανείων. Ατύπως και ουσιαστικώς συζητήθηκε και το θέμα της Χριστουγεννιάτικης αγοράς, καθώς πρόθεση του Δήμου Καβάλας είναι να δημιουργήσει και να λειτουργήσει μία τέτοια αγορά στην περιοχή της Κεντρικής Πλατείας.

Αυτές τις μέρες συζητιέται κι αποφασίζεται στις επιτροπές του Δήμου και η λειτουργία πάγκων πώλησης παραδοσιακών προϊόντων κατά την ίδια περίοδο, την περίοδο των εορτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παναγιωτίδης, ενημερώθηκε για τη χριστιουγεννιάτικη αγορά και για την λειτουργία των πάγκων. Εκεί έμαθε ότι θέσεις για τους πάγκους θα είναι περιορισμένες, όπως ακριβώς έγινε πέρσι. Το γεγονός του προκάλεσε ικανοποίηση, καθώς αρκετοί επαγγελματίες έμαθαν τι ετοιμάζει ο Δήμος Καβάλας και δήλωσαν την ανησυχία τους και στον Εμπορικό Σύλλογο, αλλά και στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών.

Ο κ. Παναγιωτίδης έφυγε από το Δημαρχείο σίγουρος ότι δεν θα ανακύψουν θέματα αθέμιτου ανταγωνισμού, αρκεί φυσικά να τηρηθούν όλα όσα συμφωνήθηκαν χθες, ανάμεσα στην Ομοσπονδία και τη Διοίκηση του Δήμου. Στο θέμα εμπλέκεται και ο κ. Καλανταρίδης, όμως η άποψη του Δήμου Καβάλας, που καλύπτει την Ομοσπονδία είναι αυτή χθες εξέφρασε η Αντιδήμαρχος. Ανάμεσα στην Αντιδήμαρχο και τον κ. Παναγιωτίδη, συμφωνήθηκε η Ομοσπονδία να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις, όπως θα συζητηθεί περαιτέρω, σύμφωνα με προτάσεις και της μιας και της άλλης πλευράς.

Διαβάστε επίσης