Στο Νοσοκομείο μετά από δάγκωμα σκύλου

 Στο Νοσοκομείο μετά από δάγκωμα σκύλου

Στο Νοσοκομείο της πόλης βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου συμπολίτισσα μετά από σκυλί που της επιτέθηκε και τη δάγκωσε!

Την περιπέτεια που έζησε τη διηγήθηκε στην Πρωινή. Εξήγησε ότι κινούνταν πεζή στην περιοχή του καταστήματος Lidl στο Περιγιάλι (φωτογραφία). Εκεί είναι από καιρό γνωστό ότι κινείται μια μεγάλη αγέλη αδέσποτων σκυλιών.

Για αυτήν και τη συμπεριφορά της υπάρχουν και προηγούμενα παράπονα – διαμαρτυρίες συμπολιτών. Σύμφωνα με τη συμπολίτισσα ενώ βάδιζε προς το σπίτι της δέχτηκε επίθεση από ένα από τα σκυλιά της ομάδας το οποίο την δάγκωσε στον αστράγαλο. Αμέσως μετά επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Καβάλας όπου έτυχε βοήθειας και μιας αγωγής που συνεχίζεται με αντιβίωση.

Νιώθω απροστάτευτη, είπε στην Πρωινή η συμπολίτισσα. Η οποία τηλεφώνησε στο Δήμαρχο περιγράφοντας την περιπέτειά της χωρίς όπως είπε οι απαντήσεις του να την ικανοποιούν. Σε ερωτήσεις που της απευθύναμε απάντησε ότι ποτέ δεν προκάλεσε τα σκυλιά που βρήκε μπροστά της. Πολύ περισσότερο αυτό που της επιτέθηκε.

Η συμπολίτισσα που γνωστοποίησε την περιπέτειά της στο διαδίκτυο, έτυχε συμπαράστασης από άλλους συμπολίτες. Πολλοί από τους οποίους είχαν να της διηγηθούν παρόμοια περιπέτεια ή προβλήματα από αδέσποτα σκυλιά. Τα στοιχεία της συμπολίτισσας είναι στη διάθεση κάθε αρμόδιου.

(φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης