• 4 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

Περισσότερα από 10 ήταν τα προς εκτελωνισμό φορτηγά χθες το πρωί στο κεντρικό λιμάνι, ενοχλώντας φυσικά την επιβατική κίνηση από και προς Πρίνο. Το πρόβλημα παρατηρείται όλο το Καλοκαίρι μιας και το Τελωνείο συγκεντρώνει καθημερινά στην περιοχή του κτιρίου του πολλές νταλίκες. Η διαδικασία πρέπει να μεταφερθεί στο νέο λιμάνι αλλά δυστυχώς εκεί δεν υπάρχουν οι σχετικές υποδομές. Πρόσφατα ίδιο αίτημα κατέθεσε και το Λιμεναρχείο Καβάλας, χωρίς να γίνει δεκτό από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Το πρόβλημα γίνεται περισσότερο έντονο όταν στο κεντρικό λιμάνι εξυπηρετείται και η κίνηση προς τα νησιά του Β. Αιγαίου.

 

Δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Καβάλας δικαιώνει εργαζόμενους της ΒΦΛ, οι απολύσεις των οποίων μία ακόμη φορά ακυρώνονται. Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Έντονες συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της οδού Κολοκοτρώνη εξ αιτίας του ότι το έργο του φυσικού αερίου δεν ολοκληρώνεται. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το θάνατο του Στέλιου Σαμαρά από το σύλλογο Χειμερινών Κολυμβητών Καλαμίτσας και τον Ορειβατικό Σύλλογο Νευροκοπίου. Η κηδεία του άτυχου 55χρονου έγινε χθες το απόγευμα. Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη ενέκρινε μελέτη 3 εκ ευρώ για την εγκατάσταση συστήματος πυρόσβεσης στον Αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.

 

Διακοπές ρεύματος μικρής διάρκειας προκάλεσε χθες βράδυ η κακοκαιρία στο Ν. Καβάλας. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος απάντησε γραπτώς σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την αναγνώριση της στρατιωτικής θητείας ως συντάξιμου χρόνου. Συνελήφθη στην Εγνατία Οδό οδηγός που είχε στην κατοχή του κλεμμένο αυτοκίνητο. Τροχαίο μόνο υλικών ζημιών χθες το πρωί στο Παληό. Μειώθηκαν στους 29 οι ασθενείς με κορωνοϊό που χθες το μεσημέρι νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο.

 

Δεν θα πραγματοποιηθούν ενώ είχαν ανακοινωθεί, οι συναυλίες των Active Member και της Τάνιας Τσανακλίδου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοχωρίου ευχαριστεί όσους βοήθησαν στην πρόσφατη εκδήλωση του, μεταξύ αυτών και τον Αντιπεριφερειάρχη Αλέξη Πολίτη. Διαθέσιμο στους φίλους της Στέγης είναι από χθες το ηλεκτρονικό πολιτιστικό περιοδικό Νέο Υπόστεγο.

 

Προς πρόωρη αποχώρηση από τον ΑΟΚ οι ποδοσφαιριστές Σαμπανίδης και Οκάν. Η απόφαση είναι των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Πρώτη προπόνηση έκανε χθες ο ΓΣΕ.

 

Διαβάστε επίσης