Στο ΤΑΙΠΕΔ οι προτάσεις για τη μείωση τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων στο λιμάνι

 Στο ΤΑΙΠΕΔ οι προτάσεις για τη μείωση τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων στο λιμάνι

Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας (ΟΛΚ) η συνάντηση των επικεφαλής του με εκπροσώπους της αγοράς και ειδικότερα της εστίασης.

Ο Γιώργος Φιλόσογλου και η Άννα Θυσιάδου μίλησαν για 45 περίπου λεπτά με τον Θόδωρο Χατζηχρήστο (πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών), τον Γιώργο Βαφείδη (πρόεδρο του σωματείου των Καφεζυθοπωλών) και τον Μάκη Κωνσταντινίδη (πρόεδρο του σωματείου των εστιατόρων). Και οι τρεις κατέθεσαν συγκεκριμένη πρόταση μείωσης των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων των μαγαζιών της χερσαίας ζώνης του κεντρικού λιμανιού.

Η πρόταση είναι στο πνεύμα όσων ζητούν οι ίδιοι επαγγελματίες, όλοι του χώρου της εστίασης. Θυμίζουμε ότι ίδιες πάνω κάτω προτάσεις είχε παρουσιάσει στον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης. Αυτό έγινε σε μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του ΟΛΚ αυτές οι προτάσεις θα προωθηθούν στο ΤΑΙΠΕΔ, απ’ το οποίο ο Οργανισμός θα περιμένει απάντηση. Κατά την κ. Θυσιάδου ο ΟΛΚ θα είναι ο πρώτος οργανισμός περιφερειακού λιμανιού που θα κάνει αυτήν την ενέργεια. Δυστυχώς και με τα έως τώρα δεδομένα δεν γνωρίζουμε πότε θα απαντήσει το ΤΑΙΠΕΔ. Όλοι εύχονται να απαντήσει έγκαιρα και θετικά. (Σχετικό με το θέμα δελτίο τύπου εξέδωσε χθες βράδυ η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών)

Διαβάστε επίσης