ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Συνάντηση με τους επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ Γιώργο Φιλόσογλου και Άννα Θυσιάδου είχαν χθες ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και οι πρόεδροι Καφεζυθοπωλών- Εστιατόρων. Κατέθεσαν προτάσεις μείωσης των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων καταστημάτων εστίασης στη χερσαία ζώνη του κεντρικού λιμανιού. Τα αιτήματα θα προωθηθούν στο ΤΑΙΠΕΔ με αρκετές πιθανότητες να γίνουν δεκτά. Η απάντηση του ΤΑΙΠΕΔ αναμένεται το προσεχές διάστημα.

 

Πολύωρη και με υποχρεωτική χρήση μάσκας η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, οι δημοτικοί σύμβουλοι αποφάσισαν να συνεδριάζουν μέσω τηλεδιάσκεψης. Η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή θα επισκεφθεί νωρίς το απόγευμα το ΙΝΑΛΕ στη Νέα Πέραμο. Τις προσεχείς ημέρες το Νοσοκομείο θα προμηθευτεί καινούργιο εξοπλισμό για γρήγορα τεστ κορωνοϊού, σύμφωνα με πληροφορίες θα το παραχωρήσει για το Καλοκαίρι στο ΚΥ Πρίνου. Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε χθες βράδυ αλλοδαπός οδηγός νταλίκας που βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος στο κεντρικό λιμάνι, μάλλον λόγω μέθης.

 

Η χθεσινή συνεδρίαση του Τριμελούς Καβάλας έγινε με υποχρεωτική χρήση μάσκας απ’ όλους όσους ήταν στην αίθουσα. Κλείνει ως τον Σεπτέμβρη το μεγάλο κατάστημα κινέζικων προϊόντων δίπλα στο Δικαστικό Μέγαρο. Μαθητές του 15ου δημοτικού σχολείου ευχαριστούν με επιστολή τους ταξιτζήδες για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην πόλη τις μέρες της καραντίνας. Τη Δευτέρα το πρωί στο αεροδρόμιο ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Ξεκίνησε το έργο στη Ραψάνη για την αποκατάσταση του φάρου επί του τεχνητού ύφαλου.

 

Στις 10 το πρωί στο παλιό δικαστήριο η πρώτη εκδήλωση για τα φετινά Ελευθέρια. Ανάρτηση του Τάκη Εμμανουηλίδη με κριτική προς την Υπουργό Πολιτισμού και την επίσκεψη της στους Φιλίππους. Συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου διά ζώσης ζητά η παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη.

 

Εκδήλωση προς τιμήν της ομάδας του Κ17 πραγματοποίησε ο ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης