Στο β` μέρος η διαφορά και άνετα 5-1 ο Βύρωνας τον Αρη Πηγών(φωτογραφίες)

 Στο β` μέρος η διαφορά και άνετα 5-1 ο Βύρωνας τον Αρη Πηγών(φωτογραφίες)

Ο Βύρωνας μετέτρεψε σε περίπατο το ματς με Αρη Πηγών κυρίως στο β` μέρος όπου ήταν κατά πολύ ανώτερος αλλά και αποτελεσματικός. Θα μπορούσε μάλιστα να είχε πετύχει και παραπάνω γκολ αφού οι φιλοξενούμενοι από ένα σημείο και μετά κατέρρευσαν.

Στα πρώτα 45 λεπτά στο γήπεδο του Χαλκερού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0.

Το 1-0 με πέναλτι στο 30` ο Σ. Αγγελίδης(το κέρδισε ο Τσίλογλου από τον τερματοφύλακα  Μπιλμπίλη) και το 2-0 στο 33` μετά από λάθος του Ζαρκαντζά και πλασέ του Παντελίδη.

Ο Αρης προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι αλλά ο Αλέξης Βλάχος έχασε πέναλτι στο 40`(βρήκε ο Σιαματάς και χτύπησε η μπάλα στο δοκάρι) ενώ στο 43` σε κεφαλιά του Παπαστεφάνου ο Σιαματάς έκανε σπουδαία απόκρουση.

Στο πρώτο μέρος ο Βύρωνας έχασε και άλλες ευκαιρίες με τον Κεσαπίδη στο 21`(κεφαλιά έσωσε ο Μπιλμπίλης) και λίγο αργότερα με τον  Κυγάης που δε βρήκε στόχο από κοντά.

Στο β` μέρος αστόχησε στο 46` από κοντά ο Κυγάης ενώ στο 60` με ωραίο χτύπημα φάουλ ο Καρίπογλου έκανε το 3-0 και στο 64` από ασιστ του Τσίλογλου ο Παντελίδης το 4-0.

Στο 67` ο Καρίπογλου από ωραία πάσα του Τσίλογλου δεν πλάσαρε σε πρώτο χρόνο και χάθηκε η ευκαιρία ενώ στο 71` νέα ευκαιρία για τον Παντελίδη που αστόχησε από κοντά. Ο Παντελίδης πέτυχε όμως το πέμπτο γκολ του Βύρωνα σημειώνοντας παράλληλα χατ  τρικ.

Ο Δάδαρος που έκανε ντεμπούτο με τον Αρη πέτυχε το γκολ της τιμής για την  νέα του ομάδα.

Ντεμπούτο και μάλιστα πολύ καλό για τον Μανώλη Τσίλογλου στον Βύρωνα που κέρδισε πέναλτι και μοίρασε πολλές ασιστ.  Ο Βύρωνας χωρίς Σεφερίδη και Άγγο.   Ο Αγγελίδης ξεκίνησε με Σιαματά,  Σ. Αγγελίδη, Σιαματά Θ,  Κεσαπίδη, Κυγάης,  Καρίπογλου, Δελή,  Μαυρογιάννη,  Παντελίδη, Τσίλογλου, Γοριδάρη.

Άριστος ο διαιτητής Τσιλίκας.

Αρκετός κόσμος στο Χαλκερό και όλο το προπονητικό τιμ του ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης