Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

 Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

Οι αγώνες των εθνικών ομάδων της Ευρώπης για το Nations League κυριαρχούν στο πρόγραμμα του Σαββάτου (24/09).

Μεταξύ αυτών, και η έξοδος της Ελλάδας στην Κύπρο, αγώνας στον οποίο θα ποντάρουμε σήμερα. Μπορείτε να βρείτε όλα τα παιχνίδια της ημέρας με ευρεία γκάμα αγορών στην bwin gr. Ας δούμε παρακάτω τις λεπτομέρειες για τη στοιχηματική επιλογή μας.

Το ματς Κύπρος – Ελλάδα είναι για τη Γ’ κατηγορία του Nations League. Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου κερδίζει την άνοδο στην Β’ κατηγορία. Ενώ η τελευταία υποβιβάζεται στη Δ’ κατηγορία.

Αγνοεί το τρίποντο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της η Κύπρος με απολογισμό δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Πιο πρόσφατη αυτή (2-2) με τη Βόρεια Ιρλανδία. Τα δύο γκολ ήταν και τα μοναδικά που σημείωσε στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της. Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Κετσπάγια να παίρνει τη θέση του Κωστένογλου.

Εξαιρετικός ο Ιούνιος για την Ελλάδα, που έκανε το απόλυτο των νικών (4 στα 4). Εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου και την άνοδο στη B’ κατηγορία του Nations League. Έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Με νέο προπονητή στον πάγκο της η Κύπρος, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. “Καίγεται” για βαθμούς και το κίνητρο παίζει σημαντικό ρόλο σε τέτοια παιχνίδια.

Δείτε το προγνωστικό για το ματς Κύπρος – Ελλάδα στο Betarades.gr.

Διαβάστε επίσης