Στοίχημα: Ένας δυνατός άσσος και… γκολ

 Στοίχημα: Ένας δυνατός άσσος και… γκολ

Νέα εβδομάδα ξεκινά, το επόμενο τριήμερο θα κυριαρχήσουν οι αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Σήμερα, Δευτέρα (03/10), στα προγνωστικά θα μας απασχολήσουν δύο αναμετρήσεις. Μία από την ελληνική Σούπερ Λιγκ και μία από το πρωτάθλημα της Α’ Ισπανίας! Πάμε να δούμε τι προκύπτει.

Προβάδισμα στην έδρα

Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Παναιτωλικό σε μία από τις δύο αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν την 6η αγωνιστική. Δύσκολη αποστολή είχε ο ΠΑΣ στο πιο πρόσφατο παιχνίδια του. Αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας και ηττήθηκε, φυσιολογικά, με 3-0. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του Λεβαδειακού, η οποία αποτελεί και τη μοναδική που έχει πανηγυρίσει στο φετινό πρωτάθλημα. Τέσσερις βαθμούς έχε μέχρι στιγμής, όλους τους πήρε στην Ήπειρο.

Ο Παναιτωλικός, από την πλευρά του, πριν από τη διακοπή υποδέχθηκε την ΑΕΚ και έχασε με 0-2. Ήταν η δεύτερη ήττα του μετά από εκείνη της πρεμιέρας στην Τούμπα (1-0), στο μεσοδιάστημα κέρδισε Άρη (3-1 εντός) και ΟΦΗ (2-1 εκτός), ενώ έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Δείτε την πρόταση για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός στα Προγνωστικά Ελλάδας.

Ξεφεύγει το σκορ

Η δεύτερη επιλογή από το πρόγραμμα της Δευτέρας προκύπτει από την Α’ Ισπανίας και την αναμέτρηση Ράγιο Βαγιεκάνο – Έλτσε. Στο Μπιλμπάο ταξίδεψε πριν από τη διακοπή η Βαγιεκάνο, πάλεψε όσο μπορούσε το ματς απέναντι στην Αθλέτικ, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 3-2. Ήταν η τρίτη ήττα στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, προβληματίζει με τις αμυντικές επιδόσεις της, καθώς έχει μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα της και τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Η Έλτσε φιγουράρει στην τελευταία θέση της κατάταξης, με έναν μόλις πόντο μετά από έξι αγωνιστικές. Τραγική στα μετόπισθεν, στα τρία πιο πρόσφατα ματς της δέχθηκε 11 τέρματα και διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δει την εστία να παραβιάζεται 16 φορές σε έξι αγώνες!

Δείτε στο Betarades.gr το προγνωστικό για τον αγώνα Βαγιεκάνο – Έλτσε.

Διαβάστε επίσης