• 19 Μαρτίου 2024,

Στοίχημα: Επικίνδυνοι οι Ρουμάνοι στην κόντρα

 Στοίχημα: Επικίνδυνοι οι Ρουμάνοι στην κόντρα

Με μεγάλο αθλητικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι και το Betarades.gr έχει εντοπίσει τρεις δυνατές επιλογές.

Ξεχωρίζουν φυσικά τα playoffs για τα προκριματικά του Euro, ενώ σήμερα ξεκινά και η 2η αγωνιστική της Euroleague! Επίσης, οι φίλοι του καζίνο μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το μπλακ τζακ. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Επικίνδυνη στην κόντρα η Ρουμανία

Στις 21:45, η Ισλανδία υποδέχεται τη Ρουμανία σε νοκ άουτ ημιτελικό για τα playoffs του Euro. Πρόκειται για μονό παιχνίδι με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. Η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει μία εκ των Βουλγαρία ή Ουγγαρία, με διακύβευμα μία θέση στο μεγάλο τουρνουά.

Η Ισλανδία γνώρισε δύο ήττες για τη League A του Nations League το Σεπτέμβριο. 0-1 εντός έδρας από την Αγγλία και 5-1 στο Βέλγιο. Η ομάδα του Χάμρεν προηγήθηκε στις Βρυξέλλες με τον Φρίντγιονσον, αλλά στη συνέχεια περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Με πλήρη αποστολή θα παραταχθούν οι Σκανδιναβοί στο σημερινό παιχνίδι.

Οι Ρουμάνοι συμμετέχουν στη League B του Nations League, όπου το Σεπτέμβριο κατάφεραν να συγκεντρώσουν 4 πόντους σε δύο παιχνίδια. Μετά το εντός έδρας 1-1 με τη Βόρειο Ιρλανδία, επικράτησαν στην Αυστρία με 2-3. Τρομερά επικίνδυνη η ομάδα του Ραντόι στις αντεπιθέσεις, αναπτυσσόταν εξαιρετικά στους ανοιχτούς χώρους και σκόραρε με τους Αλιμπέκ, Γκριγκόρε και Μαξίμ. Απόντες απόψε οι Αντόνε, Κομάν και Κίρικες.

Οι Ρουμάνοι έδειξαν και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους ότι βολεύονται στα εκτός έδρας, καθώς έχουν την ταχύτητα και την ποιότητα να “χτυπήσουν” στην κόντρα. Με αξία το διπλό, καλύπτουμε στο 2 DNB (2.05) για να πάρουμε το ποντάρισμά μας πίσω σε περίπτωση ισοπαλίας.

 

Ανοιχτό παιχνίδι στη Γλασκώβη

Στις 21:45, διεξάγεται μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα νοκ άουτ αναμέτρηση για τα playoffs των προκριματικών του Euro. Σκωτία εναντίον Ισραήλ με το νικητή του ζευγαριού να αντιμετωπίζει το νικητή του Νορβηγία – Σερβία.

Σε καλή κατάσταση οι Σκωτσέζοι, έρχονται από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Το Σεπτέμβριο, για το νέο κύκλο του Nations League, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το Ισραήλ (1-1 εντός) και στη συνέχεια έβγαλαν σπουδαίο διπλό στην Τσεχία (1-2) με ανατροπή και σκόρερ τους Ντάικς και Κρίστι.

Το Ισραήλ από τη μεριά του, μετά το 1-1 στη Σκωτία, αναδείχθηκε ισόπαλο, με το ίδιο σκορ, εντός έδρας με τη Σλοβακία.

Πολύ πρόσφατη η μεταξύ τους αναμέτρηση στη Γλασκώβη, στην οποία είδαμε καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν. Περιμένουμε παρόμοια εικόνα και σήμερα, γι αυτό θα ποντάρουμε στο Goal/Goal του 2.00.

 

Αντιδρά η “αρκούδα”

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ! Σήμερα ξεκινά η 2η αγωνιστική της Euroleague, με τον αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 20:00 να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

Οι Ρώσοι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από την Μπαρσελόνα στην Ισπανία (76-66). Παρατάχθηκαν με απουσίες και παγιδεύτηκαν στην άμυνα των Καταλανών. Άστοχοι οι παίκτες του Ιτούδη από το τρίποντο, πρώτος σκόρερ ο Σενγκέλια με 15.

Αντιθέτως, η Μακάμπι ξεκίνησε με νίκη τη σεζόν, σε ένα σαφώς πιο βατό παιχνίδι, εντός έδρας με την Άλμπα (80-73). Επιθετική πολυφωνία για την ομάδα του Σφαιρόπουλου, που κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση μετά το νωθρό της ξεκίνημα.

Περιμένουμε αντίδραση από την ΤΣΣΚΑ μετά την ήττα της πρεμιέρας, απέναντι σε μία Μακάμπι που δεν έδειξε ότι είναι ακόμη έτοιμη. Ποντάρουμε στον άσο με -4.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.83. 

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα.

Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Διαβάστε επίσης