• 25 Απριλίου 2024,

Ξεκινάει το Σάββατο η Α` κατηγορία, τα νέα πρόσωπα των ομάδων (φωτοαφιέρωμα)

 Ξεκινάει το Σάββατο η Α` κατηγορία, τα νέα πρόσωπα των ομάδων (φωτοαφιέρωμα)

Ξεκινάει το Σάββατο η Α` κατηγορία της ΕΠΣΚ και υπόσχεται και πάλι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, όπου υπάρχουν φαβορί για την άνοδο. 

Ο Βύρωνας έκανε τις πιο τρανταχτές μεταγραφές και φαντάζει ως το πρώτο φαβορί. Από εκεί και πέρα ενισχύθηκαν σε μεγάλο βαθμό ο Αρης Πηγών, το Βυζάντιο  αλλά και ο Βρασίδας Ν. Π.  Ο Ορφέας είναι  Ορφέας και καταδικασμένος να κερδίζει.

Πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να παίξει και η Αναγέννηση Λιμεναρίων.  Αλλαγές αρκετές η Δόξα Θεολόγου που επέστρεψε στο τοπικό ενώ ο Αστέρας Φωλιάς κράτησε όλο το βασικό του κορμό.

Αρκετές ομάδες θα δώσουν μάχη για την παραμονή.  Η Κεραμωτή, ο Κεραυνός Πέρνης, ο Φρίξος Πλατανοτόπου δήλωσαν αδυναμία να συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα νέα πρόσωπα των ομάδων.


1) Βύρωνας (Προπονητής Στέλιος Ιγνατιάδης)

Αποκτήθηκαν:  Φώτης Δουμάνης από Αετό Οφρυνίου,  Φραγκίσκος Σαββατιανός από Αετό Οφρυνίου,   Γιώργος Ζουλής από Δόξα Θεολόγου,  Χρήστος Ντουρτμές από ΑΟΚ. Θαλασσινός από Ηρακλή Καβάλας, Γρηγόρης Παπαδόπουλος από Νέστο Χρυσούπολης(μέσω ΑΟΚ).

 

2) Ορφέας Ελευθερούπολης (Προπονητής Στέλιος Κατρακυλάκης)

Αποκτήθηκαν: Σωκράτης Κωνσταντινιδης από Αετό Οφρυνίου, Βασίλης Αθανασάκης από Αρη Πηγών,  Αντώνης Χατζηνικολής από Αετό Οφρυνίου, Εντι Ντέντε από Αρη Πηγών,  Γιώργος Βερβερίδης από Φρίξο Πλατανοτόπου, Σάκης Γοργίας από Παλαιοχώρι, Γιάννης Νάκου από Αρη Πηγών, Αλέξης Μίχος από Αρη Πηγών, Κώστας Ράνος από Φρίξο Πλατανοτόπου, Αλέξης Τοσυμάνης από Κεραυνό Πέρνης, Δημήτρης  Καλαϊτζής από Ατρόμητο Χαλκερού, Μησσίνης δανεικός από Ξάνθη,  Τάσος  Μαυρέας από Μ. Α Ορφανίου, Γιάννης  Μπουνταγκίδης από Βυζάντιο Κοκκινόχωματος, Ρομπέρτο Μουλάι από Δόξα Θεολόγου, Κωνσταντίνου Δημήτρης  από Ηρακλή Καβάλας, Ποιμενίδης Δημήτρης  από ΑΕ Πιερέων.

 

3) Δόξα Αμυγδαλεώνα (προπονητής Νίκος Καραμπιμπέρης)

Αποκτήθηκαν: : Μάρτιν Γκρούνοφ από Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, Βάιος Παπάζογλου από Ατρόμητο Χαλκερού, Διονύσης Ισάκου από Ναζιανζό Νέας Καρβάλης.

 

4) Άρης Πηγών (προπονητής Δημήτρης Σιώπης)

Αποκτήθηκαν:  Κώστας Χαλπέτης από Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, Κώστας Ψυχουδάκης από Κεραυνό Πέρνης, Αρμάντο Ράμο από Κεραμωτή, Γιώργος Αϊβάζογλου από Κεραμωτή, Νίκος Μπίλιας από Κεραμωτή, Ανέστης Μαβινόπουλος από Κεραμωτή, Κώστας Σαμαράς    Γιάννης Μάλλιος από Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, Κώστας Μπανάσας από Μακεδονικό Αγιάσματος, Μπαντάνης από Κεραυνό Πέρνης,   Φάνης Τζιβανόπουλος από Κεραυνό Πέρνης, ΄Ζαρκατζάς από Κεραμωτή, Κλεό από Κεραμωτή, Άγγελος  Παυλακάκης από Κεραμωτή, Δημήτρης Μαρκάκης από Κεραυνό Πέρνης, Λευθέρης Χαχαμίδης από Κεραυνό Πέρνης.

 

5) Βρασίδας Νέας Περάμου (προπονητής Παύλος Προβατίδης)

Αποκτήθηκαν: Πάρης Σεμερτζίδης από Βύρωνα  Καβάλας,  Γαβριήλ Αποστολίδης από Αετό Οφρυνίου, Άγγελος Κυγάης από Βύρωνα Καβάλας, Αρμάντο Λάμτσια από Φρίξο Πλατανοτόπου, Σπυρίδης από ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα, Χρήστος Μίνγκας από Δόξα Κάτω Καμήλας, Νάκης  Οικονομόπουλος από Βύρωνα Καβάλας.

 

6) Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (προπονητής Μάνθος Κλεανθίδης)

Αποκτήθηκαν:  Αλέξης Βλάχος από Βύρωνα Καβάλας, Νίκος Λάσκαρης από Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, Ανέστης Προβατίδης από Ορφέα Ελ,  Ηλίας Ζαρωτιάδης από Ορφέα Ελ, Γιάννης Κεσαπίδης από Βύρωνα,  Γιάννης Σολακίδης από Ορφέα Ελ, Παύλος  Κουτσογιαννάκης από Καβάλα 2004, Δαμιανός Δελής από Βύρωνα Καβάλας, Θοδωρής Παλληκαράς από Μ. Α Ορφανίου.

 

7) Αναγέννηση Λιμεναρίων (προπονητής Τάσος Τσαπανίδης)

Αποκτήθηκαν: Παναγιώτης Κυφωνίδης από Αετό Οφρυνίου, Λεγάτος από Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, Στέλιος Βογιατζής από Δόξα Θεολόγου, Γιάννης Βογιατζής από Δόξα Θεολόγου, Νίκος Παπαδόπουλος από Κεραμωτή.

 

8) Αστέρας Φωλιάς (Προπονητής Λευτέρης Τουρασανίδης)

Αποκτήθηκαν: Πασχαλίδης από Ατρόμητο Ακροβουνίου και δυο Σομαλοί ποδοσφαιριστές.

 

9) Κεραυνός Ελευθερών (Προπονητής Διονύσης Μουτάκης)

Αποκτήθηκε: Φώτης Ηλιόπουλος από ομάδα των Αθηνών(πρώην του Ορφέα Ελ)

 

10) Δόξα Θεολόγου (προπονητής Μπάμπης Πανταζίδης)

Αποκτήθηκαν: Μιχάλης Τζερτζελάς από Αστέρα Καρδίτσας, Δημήτρης Μερακλής από Θεαγένη, Παντελής Λαπούσι από Δόξα Θεολόγου, Χρήστος Λορέντζος από Αναγέννηση Λιμεναρίων,  Σόρρα από ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα.

Μανώλης Κοντάκης από Αίαντα Παναγίας, Ραφαήλ Βούλγαρης από Φρίξο Πλατανοτόπου, Αρμάντο Τσετάνι από Βρασίδα, Γιάννης Μόραλης από Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, Μίλτος Χατζηγεωργίου, Βασίλης Σκόρδος, Γιώργος Σκόρδος.

Αποχώρησαν  ο Μουσάς   αλλά και ο Γιώργος Ζούλης επίσης για τον Βύρωνα.

 

11) Άρης Πρίνου (Προπονητής Σάσα Ράσιτς) 

Γιώργος Μαλακογιάννης από Θεαγένη και Δόξα Θεολόγου, επέστρεψε Χρήστος  Ελευθεριάδης, Χρήστος Αδαμίδης από Αναγέννηση Πτολεμαΐδας, Νίκος Μαυρίδης.

 

12) Αρης Ζυγού (Προπονητής  Γιώργος Αντωνίου)

Αποκτήθηκαν:  Σάββας Χατζηγεωργίου από Ηρακλή Καβάλας, Νεκτάριος Μηχανικός από Ηρακλή Καβάλας.

 

13) Παγγαιϊκός Παλαιοχωρίου (Προπονητής Βασίλης  Νικολαϊδης)

Αποκτήθηκαν: Άκης  Ιωαννίδης από Βρασίδα Νέας Περάμου, Κώστας Φοργιάρης από Βυζάντιο Κοκκινόχωματος,  Μάριος Τσέχου από Βρασίδα Νέας Περάμου, Νώντας Μαυρίδης από Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου.

 

14) Κεραυνός Κρηνίδων (Προπονητής Θεόφιλος Παπαδόπουλος) Αποκτήθηκε : Ευκαρπίδης από Δόξα Αμυγδαλεώνα

Διαβάστε επίσης