Στοίχημα: Με τα γκολ σε Βόλο και Λονδίνο! (video)

 Στοίχημα: Με τα γκολ σε Βόλο και Λονδίνο! (video)

Το κουπόνι του Σαββάτου (26/10) περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλημάτα με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Σκορ και θέαμα στο Βόλο!

Στις 19:30, στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ.

Οι Βολιώτες προέρχονται από την ήττα στη Ριζούπολη από την ΑΕΚ με 3-2. Η ομάδα του νεαρού coach Φεράντο κατάφερε να προηγηθεί με ένα ακόμη υπέροχο γκολ του Τόρρες στο 24ο λεπτό, όμως ισοφαρίστηκε στο 31΄και η αποβολή του Μουνίθ πριν το ημίχρονο έκανε πολύ δύσκολα τα πράγματα στην επανάληψη. Δέχθηκαν δύο γκολ στο 75’ και στο 78’ για να μειώσουν λίγο αργότερα. Ο Βόλος μετρά 4 ήττες στους 5 τελευταίους αγώνες, σε όλες επιβεβαιώθηκε το Over 3.5! Εξαίρεση η νίκη στις 21 Σεπτέμβρη επί του ΟΦΗ με 1-0.

Ο ΠΑΟΚ έκανε υγιεινό περίπατο απέναντι στη Λαμία την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε να προηγείται 3-0 ήδη από το 11ο λεπτό και στη συνέχεια έπαιξε στο ρελαντί. Σκόρερ οι φορμαρισμένοι Μίσιτς, Λημνιός και Σφιντέρσκι. Για πρώτη φορά φέτος ο ΠΑΟΚ κρατά το μηδέν στην άμυνα! Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Βιειρίνια, που αποθεώθηκε όταν μπήκε ως αλλαγή.

Τα παιχνίδια του Βόλου έχουν ρυθμό και πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ επιθετικός και θα είναι έκπληξη αν δεν δούμε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Επιλογή το Over 2.5, σε απόδοση 1.73. 

 

Θα ανοίξει το ματς στο Λονδίνο

Στις 17:00, στο Λονδίνο, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τη 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Γουέστ Χαμ δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού προέρχεται από δύο σερί ήττες. 1-2 εντός από την Κρίσταλ Πάλας και 2-0 στην έδρα της Έβερτον, ενώ είχε προηγηθεί το 2-2 στην έδρα της Μπόρνμουθ. Κοινός παρονομαστής των παραπάνω αγώνων: τα δύο τέρματα παθητικό των Λονδρέζων.

Η Σέφιλντ τη Δευτέρα πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Άρσεναλ και πήρε ψυχολογία για τη συνέχεια. Άνοιξε το σκορ στο 30’ με τον Μουσέ και στη συνέχεια άντεξε στην πίεση των “κανονιέρηδων” μέχρι τέλους.

Η Γουέστ Χαμ θα παίξει με έξτρα κίνητρο για να επιστρέψει στις νίκες μετά από καιρό και διαθέτει ποιότητα στην επίθεση. Αντιθέτως, η άμυνά της μπάζει και η Σέφιλντ μπορεί να της δημιουργήσει προβλήματα στην κόντρα. Επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

 

Απόρθητη η Κρήτη!

Στις 17:15, στο “Γεντί Κουλε”, ο ΟΦΗ υποδέχεται την Ξάνθη, στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ.

Οι δύο ομάδες αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν στην Ελλάδα, αφού κατατάσσονται 5η και 3η αντίστοιχα!

Οι Κρητικοί πάλεψαν στο “Καραϊσκάκης” και έβαλαν δύσκολα στον Ολυμπιακό, αλλά ηττήθηκαν με 2-1. Εντός έδρας παρουσιάζουν ένα πληθωρικό πρόσωπο και μετρούν 3/3 νίκες απέναντι σε Παναιτωλικό, Αστέρα και Πανιώνιο, έχοντας πετύχει 10 γκολ!!!

Η Ξάνθη ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας από τον Άρη με 0-1. Βρέθηκε να κυνηγά από πολύ νωρίς στο παιχνίδι και δεν απείλησε καθόλου τους κιτρινόμαυρους. Αντιθέτως, κινδύνεψε σε αρκετές περιπτώσεις.

Ο ΟΦΗ είναι ορμητικός εντός έδρας, βγάζει ένταση και ποιότητα στο παιχνίδι του και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι σε μία Ξάνθη που ευνοήθηκε και από την θεά τύχη για να βρεθεί τόσο ψηλά. Επιλογή ο άσος, σε απόδοση 1.83.

 

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση της 8ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. 

Μπορείτε να δείτε τα βίντεο εδώ

LINK:  https://www.youtube.com/watch?v=Kqw96qHMdrE

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης