• 16 Απριλίου 2024,

Τρίκαλα – ΑΟΚ 0-0 : Πολύτιμος βαθμός σε παιχνίδι χωρίς ευκαιρίες

 Τρίκαλα – ΑΟΚ 0-0 : Πολύτιμος βαθμός σε παιχνίδι χωρίς ευκαιρίες

Με καλή αμυντική τακτική ο ΑΟΚ πήρε ένα πολύτιμο βαθμό στα Τρίκαλα.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά η εστία του Δήμιζα δεν απειλήθηκε άμεσα. Επιθετικά ο ΑΟΚ δε φάνηκε ιδιαίτερα. Γενικά το ματς δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Προσεκτικό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες που δεν ρίσκαραν. Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν άλλαξε την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στη Βέροια. Τερματοφύλακας ο Δήμιζας, δεξιά στην άμυνα ο Καζαντζίδης, αριστερά ο Μαϊδανός. Δυο κεντρικοί αμυντικοί ο Στίκας και ο Παπαστεριανός. Δυο αμυντικά χαφ ο Κέρθι και ο Γαβριηλίδης. Ελεύθερος στον κάθετο ο Χαντί. Πλάγιοι στην επίθεση δεξιά και αριστερά ο Καθάριος και ο Βόσαλικ. Σέντερ φορ ο Μαρκόπουλος.

Στα πρώτα 45 λεπτά δεν είχαμε κλασσικές ευκαιρίες. Δεν είδαμε κάτι το ιδιαίτερο. Φτωχό το θέαμα. Ο ΑΟΚ κράτησε εύκολα το 0-0, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα η εστία του Δήμιζα. Επιθετικά δεν φάνηκε ο ΑΟΚ, κυρίως γιατί είχε πρώτο στόχο να κλείσει τους διαδρόμους. Στην επανάληψη τα Τρίκαλα προσπάθησαν να πιέσουν στην αρχή. Ο Δερμιτζάκης άλλαξε τον Καθάριο με τον Ορφανίδη στη δεξιά πλευρά  αλλά όχι την τακτική. Ο Λώττας έδωσε ενέργεια στους γηπεδούχους. Πάλι όμως δεν είχαμε κλασσικές ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες.

Το φιλμ του αγώνα

29` σουτ του Πελάεθ βρίσκει σε αμυντικό και καταλήγει κόρνερ

44` παράλληλη σέντρα του Γρηγορόπουλου, σουτ από καλή θέση του Τεγούση άουτ.

67` προ του Τσίπρα ο Δήμιζας μαζεύει τη μπάλα

80` σέντρα του Ορφανίδη, κεφαλιά του Μαρκόπουλου μπλοκάρει ο Γιακουμής

87` σουτ του Σταματή από πλάγια η μπάλα άουτ


Ο διαιτητής Λάμπρου από την Εύβοια σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλός.  

Κίτρινες κάρτες δέχθηκαν οι : Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Μαρκόπουλος, Ορφανίδης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Τρίκαλα (Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Πελάεθ 56` Παπαγεωργίου , Τσίπρας 85` Καμπιώνης , Σταματής, Ελευθεριάδης 53` Λώττας, Γρηγορόπουλος.

Καβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Στίκας, Βόσαλικ, Γαβριηλίδης, Κέρθι, Καθάριος 46` Ορφανίδης , Χαντί 58` Θωμαίδης , Μαρκόπουλος 81` Β. Παπαδόπουλος .

Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 50 φίλαθλοι του ΑΟΚ από τη θύρα 9. Στο άλλο παιχνίδι που έγινε σήμερα: Βέροια – Ασπρόπυργος 1-1.

Διαβάστε επίσης