Στοίχημα: Με τα γκολ στο Βελιγράδι! (vid)

 Στοίχημα: Με τα γκολ στο Βελιγράδι! (vid)

Ο Οκτώβριος μπαίνει… δυναμικά όσον αφορά το στοίχημα. Το κουπόνι της Τρίτης (01/10) περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, τους αγώνες του Champions league. Το Betarades.gr έχει εντοπίσει ξανά δυνατά προγνωστικά. Η αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό μαγνητίζει το ενδιαφέρον. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα ματς της διοργάνωσης. Βέβαια, στοιχηματική επιλογή έχουμε και από το μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Sportingbet. Πάμε τώρα στα παιχνίδια μας!

 

Σκοράρουν στο «Μαρακανά»

 

Οι προτάσεις στοιχήματος ξεκινάνε από το Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός. Πρόκειται για την δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Champions League. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που οι δύο ομάδες θα συναντηθούν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

 

Πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας από ελληνική ομάδα. Αντίθετα, μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Την πρώτη αγωνιστική των ομίλων, έχασε με 3-0 από την Μπάγερν. Μέχρι το 80’ ήταν μέσα στο ματς και είχε τις στιγμές του. Υπέκυψε όμως στην ανωτερότητα των «Βαυαρών». Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν με 2-0 από την Παρτιζάν στο ντέρμπι της Σερβίας. Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό στις τάξεις του Ερυθρού Αστέρα. Αυτό θέλουν να αλλάξουν σήμερα οι παίκτες. Σίγουρα, η ομάδα του Μιλόγεβιτς είναι πιο αποτελεσματική στην επίθεση, παρά στην άμυνα.

 

Ο Ολυμπιακός από την άλλη έμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος. Κέρδισε τη Λαμία με 2-0, κάνοντας και rotation. Άλλωστε, οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει ήδη ότι διαθέτουν ένα ποιοτικό ρόστερ. Μετά το 2-2 με την Τότεναμ, στην πρεμιέρα του Champions League, ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει την πρώτη του νίκη. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι με νίκη απόψε, κάνουν μεγάλο βήμα αρχικά για την τρίτη θέση, και έπειτα για ακόμα ψηλότερα. Συνεπώς, δεν περιμένουμε τους φιλοξενούμενους να κλειστούν στην άμυνα. Εξάλλου, δεν τους ταιριάζει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού.

 

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς με τα βασικά τους «όπλα», που βρίσκονται από τη μέση και μπροστά. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπουμε ένα «ανοιχτό» ματς με γκολ εκατέρωθεν. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.83.

 

Πολλά γκολ στη Μόσχα

Την ίδια ώρα, στις 22:00, η Λοκομοτίβ Μόσχας φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το ματς γίνεται για τον τέταρτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Να σημειωθεί, ότι τα τρία παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξαν Over 2.5!

 

Τεράστια νίκη πήρε την πρώτη αγωνιστική των ομίλων η Λοκομοτίβ Μόσχας. Οι Ρώσοι επικράτησαν με 1-2 της Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Γερμανία. Το αποτέλεσμα αυτό, τους έδωσε φοβερή βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση. Η Λοκομοτίβ έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Είναι σε φόρμα, καθώς και στο πρωτάθλημα κέρδισε με 1-0, στο ντέρμπι με τη Ζενίτ. Εκεί, βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μόλις δύο πόντους πίσω από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

 

Η Ατλέτικο με τη σειρά της, προέρχεται και αυτή από ντέρμπι. Για την ακρίβεια, φιλοξένησε τη Ρεάλ Μαδρίτης, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Δεν τίθεται αμφιβολία για την ποιότητα της ισπανικής ομάδας. Παίκτες όπως ο Ζοάο Φέλιξ, ο Ντιέγκο Κόστα, ο Κόκε, ο Σαούλ, ο Λεμάρ, είναι ικανοί να κάνουν ανά πάσα στιγμή τη ζημιά. Να θυμίσουμε, ότι οι «Ροχιμπλάνκος» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τη Γιουβέντους στην πρεμιέρα. Επιστρέφοντας μάλιστα, από το 0-2!

 

Όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι το φαβορί για τη νίκη. Ωστόσο, εμείς θα εστιάσουμε στα γκολ. Αμφότεροι οι αντίπαλοι διαθέτουν παίκτες με ατομικό ταλέντο που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Πιστεύουμε ότι θα μας χαρίσουν ένα ωραίο παιχνίδι. Over 2.5 σε απόδοση 2.30.

 

Αντέχει η Σαχτάρ

 

Νωρίτερα από τις δύο παραπάνω αναμετρήσεις, θα πραγματοποιηθεί το Αταλάντα – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Εδώ, βρισκόμαστε στον τρίτο όμιλο του Champions League. Το ματς διεξάγεται στις 19:55.

 

Τον καλό της εαυτό φαίνεται ότι βρίσκει σιγά-σιγά η Αταλάντα. Η ιταλική ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε στο ξεκίνημα της σεζόν. Έτσι, έχασε βαθμούς στη Serie A, ενώ διασύρθηκε με 4-0 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα όμως, οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα. Αρχικά, επί της Ρόμα με 0-2, και στη συνέχεια με 1-4 επί της Σασουόλο. Πάντως, το έργο τους στην Ευρώπη έχει γίνει πολύ δύσκολο, μετά τη βαριά ήττα από τη Ντιναμό.

 

Η Σαχτάρ από την άλλη, δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Σήμερα όμως, είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους και πάνε για θετικό αποτέλεσμα στο Μπέργκαμο. Στην Ουκρανία βρίσκονται στην πρώτη θέση της κατάταξης και μάλιστα άνετα. Είναι πιο έμπειροι από την Αταλάντα και μπορούν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς απόψε.

 

Οι γηπεδούχοι έχουν θέματα στην άμυνα και ήδη το έχουν πληρώσει τη φετινή σεζόν. Η Σαχτάρ μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτές τις αδυναμίες και να φύγει χαρούμενη από την Ιταλία. Εμπιστευόμαστε τους φιλοξενούμενους και ποντάρουμε στο Χ2 σε απόδοση 2.10.

 

Για τη νίκη η Βενέτσια

 

Από το ποδόσφαιρο πάμε στο μπάσκετ και συγκεκριμένα στο Eurocup. Είναι η πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης και η Βενέτσια υποδέχεται στις 21:00 την Παρτιζάν. Το ματς είναι πολύ ενδιαφέρον και αγωνιστικά και στοιχηματικά.

 

Οι Ιταλοί έχουν φιλοδοξίες στο Eurocup και θέλουν να φτάσουν μακριά. Άλλωστε, έχουν ικανούς παίκτες και μπορούν να ανταγωνιστούν τις υπόλοιπες ομάδες του θεσμού. Εκτός των άλλων, φημίζονται και για τη δυνατή έδρα τους. Αυτή θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν και σήμερα, απέναντι σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο. Στο ιταλικό πρωτάθλημα, η Βενέτσια μετράει μια νίκη και μια ήττα. Ωστόσο, μάλλον είχε αλλού το μυαλό της στο 89-82 από την υποδεέστερη Φορτιτούντο Μπολόνια.

 

Η Παρτιζάν έχει τον Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο της. Ο Ιταλός κόουτς έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο και θα παλέψει στο Eurocup. Το ρόστερ δεν… ξεχειλίζει από ποιότητα. Όμως, κυρίως με τη δύναμη της έδρας, η Παρτιζάν θα επιδιώξει να υποτάξει τους αντιπάλους της. Σήμερα βέβαια, έχει ένα πολύ δύσκολο έργο στην Ιταλία.

 

Με λίγα λόγια, η Βενέτσια έχει το πάνω χέρι για τη νίκη. Είναι καλύτερη ομάδα από την Παρτιζάν και θα παίξει μπροστά στον κόσμο της. Συμφωνούμε με τους bookmakers, που βλέπουν ως φαβορί τους γηπεδούχους. Ο «άσος» στο 1.70 είναι αξιόλογη επιλογή.

 

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για το Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός για το Champions League!

 

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

 

Link: https://www.youtube.com/watch?v=85iAsWPzubU&t=1s

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Διαβάστε επίσης