Στοίχημα: Όξφορντ για άνοδο!

 Στοίχημα: Όξφορντ για άνοδο!

Παρότι Δευτέρα (13/07), το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα παραμένει τρομερά ενδιαφέρον με αγωνιστική δράση στα περισσότερα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις στοιχηματικές επιλογές για εσάς! Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στην bet365.

Πάμε στην ανάλυση των επιλογών μας.

 

Οξφόρδη για άνοδο!

Ξεκινάμε το στοιχηματικό μας… ταξίδι από την Αγγλία και το Γουέμπλεϊ, όπου στις 21:30 διεξάγεται ο τελικός των playoffs ανόδου της League One ανάμεσα στην Όξφορντ και τη Γουίκομ!

Οριακή πρόκριση για τον τελικό πήρε η Όξφορντ, με δύο ισοπαλίες (1-1) απέναντι στην Πόρτσμουθ, επικράτησε 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι την προηγούμενη Δευτέρα. Πριν την καραντίνα μετρούσε 5 σερί νίκες, ενώ μακριά από την έδρα της είχε 6-6-6 ρεκόρ.

Η Γουίκομ προκρίθηκε εμφατικά στον τελικό των playoffs με νίκη 1-4 στην έδρα της Φλίτγουντ και ισοπαλία 2-2 στη ρεβάνς. Διέθετε την πιο ισχυρή έδρα της λίγκας στην κανονική σεζόν, μακριά από το γήπεδό της είχε ρεκόρ 4-5-7.

Στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Οξφόρδη στις 21 Δεκεμβρίου οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με 1-0.

Η Όξφορντ ματσάρει καλά απέναντι στη Γουίκομ, η οποία σε όλη τη σεζόν στηρίχθηκε πολύ στην έδρα της. Ποντάρουμε στους τυπικα γηπεδούχους σε απόδοση 2.10.

 

Ανοιχτό παιχνίδι στο Σαλέρνο!

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας από την Ιταλία και το Stadio Arechi, όπου στις 22:00 η Σαλερνιτάνα φιλοξενεί την Τσιταντέλα για την 34η αγωνιστική της Serie B.

Οι γηπεδούχοι κατατάσσονται 9οι με 47 πόντους, οριακά εκτός playoffs ανόδου. Την Παρασκευή ηττήθηκαν στην Άσκολι με 3-2,ενώ είχε προηγηθεί η νίκη με 2-1 επί της Γιούβε Στάμπια. Και στα τρία τελευταία παιχνίδια της Σαλερνιτάνα επιβεβαιώθηκε το G/G & Over!

Η Τσιταντέλα βρίσκεται στην 5η θέση με 52 πόντους, στο -6 από την απευθείας άνοδο. Προέρχεται από δύο σερί ήττες, 2-0 από την Πίζα και 1-3 από την Κροτόνε. Πριν την ήττα στην Πίζα μετρούσε 5 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες με τουλάχιστον δύο γκολ ενεργητικό σε κάθε παιχνίδι!

Αμφότερες οι ομάδες παλεύουν για μία θέση στα playoffs ανόδου και προέρχονται από ήττες. Περιμένουμε αντίδραση και ένα ανοιχτό παιχνίδι, επομένως επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

 

“Πετάει” η Σόγκνταλ!

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας από το Βορρά και συγκεκριμένα το Όσλο, όπου στις 19:00 η Γκρόρουντ υποδέχεται την Σόγκνταλ για την 3η αγωνιστική της Β’ Νορβηγίας.

Η γηπεδούχος Γκρόρουντ ξεκίνησε τη σεζόν με δύο ήττες. 0-1 από τη Λίλεστρομ και 5-3 από τη Ρανχάιμ. Είναι από τις πλέον αδύναμες ομάδες της κατηγορίας και εκ των φαβορί για υποβιβασμό.

Αντιθέτως, η Σόγκνταλ μπήκε με φόρα στο πρωτάθλημα συντρίβοντας τις Ασάνε (1-4) και Ούλενσακερ (6-1). Είναι προφανώς στην κορυφή του πρωταθλήματος και βάζει από το ξεκίνημα σοβαρή υποψηφιότητα για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Η Σόγκνταλ είναι το ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση, από τη δική της “όρεξη” εξαρτάται η έκβαση του αγώνα. Θα ποντάρουμε στο μομέντουμ των φιλοξενούμενων στο διπλό με ασιατικό χάντικαπ (-1) σε απόδοση 2.05. Σε περίπτωση νίκης της Σόγκνταλ με ένα γκολ διαφορά παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.

Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης