Στοίχημα: Πετάει φωτιές η Εφές, αγχωμένη η Μπάγερν – μπασκετική τριάδα στο 7.33

 Στοίχημα: Πετάει φωτιές η Εφές, αγχωμένη η Μπάγερν – μπασκετική τριάδα στο 7.33

Σήμερα Πέμπτη (01/04), ενδιάμεσα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την επιστροφή των εγχώριων πρωταθλημάτων, στο στοιχηματικό κουπόνι πρωταγωνιστεί το μπάσκετ και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς από Euroleague και FIBA Champions League.

Παράλληλα, στο site μας μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νόμιμες online στοιχηματικές στην Ελλάδα και να κάνετε, για παράδειγμα, την winmasters εγγραφή σας. Ας περάσουμε τώρα στην ανάλυση των σημερινών προγνωστικών μας.

 

Πετάει η Εφές!

Ξεκινάμε τις επιλογές με Euroleague και τον αγώνα Μπασκόνια – Αναντολού Εφές στις 20:00.

Η Μπασκόνια επικράτησε με άνεση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ την Τρίτη, παίζοντας εκπληκτικά και στις δύο άκρες του παρκέ, με την άμυνά της να δημιουργεί καταστάσεις αιφνιδιασμού και την επίθεσή της να είναι άκρως αποδοτική (60% στα σουτ και 70% στα τρίποντα). Οι Βάσκοι ένιωθαν την ανάσα των «πρασίνων» μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, στις αρχές, όμως, την τρίτης περιόδου έτρεξαν σερί 9-0, έστειλαν τη διαφορά στους 15 (58-43) και ουσιαστικά “κλείδωσαν” τη νίκη. Με ρεκόρ 18-14 είναι στην 7η θέση, ισόβαθμοι με τη Ρεάλ και δίνουν μεγάλη μάχη για την είσοδο στα playoffs.

Η Αναντολού Έφες έδωσε μία εξαιρετική παράσταση στη Μαδρίτη, διέσυρε τη Ρεάλ με 108-83, την Τρίτη και επιβεβαίωσε ότι είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη. Έδειξε το λόγο που θεωρείται ένα από τα φαβορί για το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας καθηλώνοντας τους Μαδριλένους σε παθητικό ρόλο. Οκτώ παίκτες τους είχαν τουλάχιστον 9 πόντους, με τον Σερτάκ Σανλί να σημειώνει 17, τον Σέιν Λάρκιν 16, τον Κρούνοσλαβ Σίμον 15 και τον Βασίλιε Μίσιτς 13. Με ρεκόρ 21-11 είναι στην 3η θέση της Euroleague και θέλει να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs.

Θα ποντάρουμε στο μομέντουμ των Τούρκων και θα επιλέξουμε τη νίκη τους στη Βιτόρια από το ημίχρονο. Επιλογή λοιπόν το 2 ημίχρονο / 2 τελικό σε απόδοση 1.90.

 

Με άγχος η Μπάγερν

Λίγο αργότερα, στις 21:30, η Μπάγερν υποδέχεται στο Μόναχο τη Ζαλγκίρις.

Έχει μπλέξει η Μπάγερν, που από εκεί που πάλευε για την τετράδα μπορεί να βρεθεί ακόμη και εκτός playoffs. Οι Βαυαροί των δύο συνεχόμενων – και τριών στα πιο πρόσφατα τέσσερα- ηττών στην Ευρωλίγκα κινδυνεύουν, αφού την 34η αγωνιστική φιλοξενούνται από την Μπαρτσελόνα! Ηττήθηκαν στη Βαλένθια με 83-76 και από τη Φενέρ στο Μόναχο την Τρίτη με 68-77. Έπεσαν στην 6η θέση με ρεκόρ 19-13, είναι μιάμιση νίκη πάνω από την 9η Ζενίτ.

Η Ζαλγκίρις επικράτησε της Άλμπα με 96-86 την Τρίτη και έβαλε φρένο στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών. Πλέον όμως είναι πολύ αργά για να προλάβει τα playoffs. Με ρεκόρ 16-16 είναι στην 11η θέση, δύο νίκες μακριά από την 8αδα, με ισάριθμα παιχνίδια να απομένουν.

Οι Βαυαροί θα έχουν άγχος σήμερα, αφού με νίκη θα γίνουν η πρώτη γερμανική ομάδα που θα δώσει το παρών στα playoffs. Περιμένουμε χαμηλό τέμπο και θα ποντάρουμε στο Under 156.5 σε απόδοση 1.95. 

 

Σε καλύτερη μοίρα η Μπάμπεργκ

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με FIBA Champions League και τον αγώνα Μπάμπεργκ – Ντιναμό Σάσαρι (21:00).

Οι δύο τους είναι τα αουτσάιντερ του ομίλου τους, αλλά οι Γερμανοί μοιάζουν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Οι Ιταλοί προέρχονται από 4/5 ήττες και μάλλον δεν θα ασχοληθούν πολύ έντονα με το θεσμό πλέον.

Επιλογή ο άσος στο 1.98. 

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Διαβάστε επίσης