Στοίχημα: Πληρώνει στο 1.90 το G/G στο Σάο Πάουλο

 Στοίχημα: Πληρώνει στο 1.90 το G/G στο Σάο Πάουλο

Συναρπαστικές είναι οι στοιχηματικές επιλογές στο ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου (01/07).

Πέρα από το στοίχημα, μπορείτε να επισκεφτείτε και το N1 Casino Live για επιπλέον διασκέδαση! Την προσοχή τραβάει προγνωστικό για ταμείο από την Α’ Βραζιλίας σήμερα και την αναμέτρηση Σάο Πάουλο – Φλουμινένσε. Πάμε, λοιπόν, να δούμε που ποντάρουμε!

Από εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της αργεντίνικης Τίγκρε προέρχεται η Σάο Πάουλο, που εξασφάλισε ως πρώτη την πρόκριση της στους “16” του Σουνταμερικάνα. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της στα πέντε τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές επί των Ατλέτικο Παραναένσε (2-1) και Ντεπόρτες Τολίμα (5-0).

Στο ενδιάμεσο είχε ηττηθεί από τις Παλμέιρας (0-2) και Κρουζέιρο (1-0). Η έδρα της είναι το μεγάλο της “όπλο”, καθώς έχει κερδίσει τις οχτώ από τις δέκα πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, έχοντας σκοράρει, μάλιστα, στις εννιά εξ αυτών. Μόνο σε ένα από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της, όμως, δεν δέχτηκε γκολ.

Στην κορυφή του ομίλου της στο Λιμπερταδόρες τερμάτισε η Φλουμινένσε, καθώς παρά την ισοπαλία της (1-1) με τη Σπόρτινγκ Κριστάλ, είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Ρίβερ Πλέιτ με την οποία ισοβάθμησε.

Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Σε κανένα από αυτά, ωστόσο, δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Έχει σκοράρει στους πέντε από τους έξι πιο πρόσφατους αγώνες της, με εξαίρεση την ήττα με 2-0 από τη Ρίβερ Πλέιτ. Δεν τα πάει καλά μακριά από το γήπεδό της, όπου έχει ηττηθεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς.

Επιτυχημένη η παρουσία της Σάο Πάουλο και της Φλουμινένσε στο Σουνταμερικάνα και  στο Λιμπερταδόρες, αντίστοιχα, καθώς πέρασαν στους “16”. Είναι ομάδες που σκοράρουν, αλλά και δέχονται εύκολα τέρμα. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Διαβάστε επίσης