• 8 Μαΐου 2024,

Στον αέρα οι τρεις αγώνες Κυπέλλου στο Βερούλειο

 Στον αέρα οι τρεις αγώνες Κυπέλλου στο Βερούλειο

Μπορεί να ορίστηκαν από την ΕΠΣΚ οι αγώνες Κυπέλλου στο Βερούλειο το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο αν θα διεξαχθούν.

Όλα θα κριθούν μάλλον την αυριανή μέρα αλλά μετά και τις δηλώσεις Μουμτσάκη φαίνεται ότι τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Δεν αποκλείουμε ακόμη και σήμερα το βράδυ να συναντηθούν ο νέος Δήμαρχος Θεόδωρος Μουριάδης και οι τρεις πρόεδροι των ομάδων του Βερούλειου (Τσάμαρης, Καρίπογλου, Ανδρεάνης).

Στο ραντεβού (αν θα γίνει)  θα παραβρεθεί και ο επόμενος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Μουμτσάκης. Αυτή τη ώρα δεν έχει κλειστεί το ραντεβού.

Η ΕΠΣΚ από τη μεριά της περιμένει αλλά φαίνεται ότι η πρόθεση της είναι να αναβάλει τα παιχνίδια η να τα ορίσει σε άλλα γήπεδα (αν συμφωνήσουν οι ομάδες) με βάση ότι δεν έχει γίνει ακόμη παράδοση παραλαβή του έργου και υπάρχει η διαφορετική άποψη της νέας δημοτικής αρχής. Το πιθανότερο είναι να υπάρχει ίσως στη διάρκεια της αυριανής μέρας ανακοινώσεις από τη νέα δημοτική αρχή αλλά και από την ΕΠΣΚ (αν θα γίνουν τα παιχνίδια στο Βερούλειο).

 

Διαβάστε επίσης