Στον αστερισμό του “ΑΝΤΙΝΟΟΥ”

 Στον αστερισμό του “ΑΝΤΙΝΟΟΥ”

Αν αρχίσαμε από την καρδιά του καλοκαιριού να βαφτίζουμε τα καιρικά φαινόμενα είναι σίγουρο ότι δεν πάμε καλά.

Οι επιστήμονες στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών όπως ήταν αναμενόμενο πήρανε τα γράμματα της Αλφαβήτου από την αρχή και δώσανε το όνομα του Αντίνοου στο πρώτο έντονο καιρικό φαινόμενο που θα μας επηρεάσει , σύμφωνα με τα λεγόμενα τους μέχρι και την Τετάρτη.

Έντονες καταιγίδες φέρνει ο “Αντίνοος” αστροπόβροντα και ισχυρούς ανέμους.

Έχω την εντύπωση οτι εμάς εδώ δεν θα μας επηρεάσει και πολύ αυτό το κύμα κακοκαιρίας που το κύριο χαρακτηριστικό του θα είναι οι έντονες βροχές αλλά και η πτώση της θερμοκρασίας.

Πότε ξανά θυμάστε εσείς μέσα Ιούλη με 24 και 25 βαθμούς κελσίου ;

Άνθρωποι χάνουν την ζωή τους άλλοι αποκλείονται σε τούνελ και άλλοι , ίσως οι πιο τυχεροί σε κέντρα διασκέδασης όπως προχθές με τα 1000 άτομα που πήγανε να ακούσουν την ΠΑΟΛΑ και εγκλωβίστηκαν στο μαγαγί γιατί πλημμύρισε ένα ρέμα δίπλα στο κέντρο.

Δηλαδή είναι φοβερό , να πηγαίνεις γαμπρός ΜΑΤΟΥΛΗΣ να παρακολουθήσεις την ΠΑΟΛΑ και να φεύγεις από το μαγαζί βατραχάνθρωπας και με την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Κακό μάτι μας είδε και για τον λόγο αυτό δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι αγαπητοί μου αναγνώστες.

Μας είχε κακοφανεί όταν μας είπανε οτι όλο το καλοκαίρι έτσι θα πάει αλλά φαίνεται ότι είχανε δίκιο γιατί μάλλον έτσι θα γίνει.

Όταν είμαστε στα μέσα του Ιούλη και ακόμα παλεύουμε με τα μπουρίνια τι περιμένετε να γίνει από εδώ και στο εξής;

Δύσκολα τα πράγματα.

Νομίζω ότι πλέον θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα έντονα καιρικά φαινόμενα και να πάψουμε να θεωρούμε ότι αποτελούν μία παρένθεση που κάποια στιγμή θα κλείσει.

Δεν θα κλείσει ποτέ αυτή η παρένθεση που άνοιξε στο πλαίσιο της κλιματικής αλλαγής που φαίνεται ότι άρχισε να επηρεάζει και τον δικό μας μαχαλά !

 

Το κρύο της αρκούδας φάγαμε το βράδυ της Κυριακής στο Παληό αναμένοντας τον τελικό του πρωταθλήματος 3on3 που έγινε στο ΚΟΡΑΛΙ και πήγε για άλλη μια φορά πάρα πολύ καλά με 40 ομάδες να διεκδικούν την πρώτη θέση.

Τελικά το σήκωσε η ομάδα W 29 που το σήκωσε και πέρσι. Άντε και του χρόνου. Μπράβο στους διοργανωτές του πρωταθλήματος που έχει γίνει θεσμός αλλά και στους συμμετέχοντες.

 

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

με το 1 με το 2 με το 3  :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης